Ηλεία

Μία σύλληψη για τη θανατηφόρα παράσυρση στη Γαστούνη

Από τους αστυνομικούς του ΑΤ. Πηνειού, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.
χειροπεδες
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον 86χρονο Δημήτρη Σαφαρή, την στιγμή που διέσχιζε πεζός το δρόμο στο κέντρο της Γαστούνης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, σχηματίσθηκε δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Σισίνη με Γιαννακοπούλου, στη Γαστούνη.

Ο 86χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ Γαστούνης, όμως διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Παράλληλα από τους αστυνομικούς του ΑΤ. Πηνειού, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Συλλυπητήρια από τον Αία Γαστούνης

Ο Δημήτρης Σαφαρής ήταν αγαπητός σε ολόκληρη την κοινωνία της Γαστούνης και ιδιαίτερα στην ομάδα της πόλης, τον Αίαντα, αφού ήταν ένας πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας.

«Ο Αίας συλλυπείται θερμά την οικογένεια ενός αγνού και πιστού φιλάθλου της ομάδας μας, του Δημητρίου Σαφαρή (Μιμίκου), ο οποίος δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Ήταν ένα κόσμημα για τον σύλλογό μας και η απουσία του από την εξέδρα της ομάδας  θα είναι για όλους μας δυσαναπλήρωτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρει στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Αίας.

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα