Μουσική

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Πύργου

Προσκεκλημένος Solist της Χορωδίας Μυρτουντίων είναι ο διεθνούς φήμης μονωδός-βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης - Στο πιάνο θα συνοδεύσει η πιανίστα Olena Fedko.
Ακούστε το άρθρο

Η πολυβραβευμένη Ανδρική Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας ,υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ.Σταύρου Μπερή  μαζί με την εξαιρετική, γνωστή στο Ηλειακό κοινό, Χορωδία Μυρτουντίων, με την καθοδήγηση της Μουσικολόγου κας Λένας Σουρμελή ,  θα εμφανιστούν  σε μια  ξεχωριστή βραδιά στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου  Πύργου, το  Σάββατο 18 Φεβρουαρίου [δεύτερη Αποκριά] στις  8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινόπαρουσιάζοντας ένα ποικίλο όσο και επίκαιρο πρόγραμμα Ελλήνων και ξένων συνθετών αλλά και με αποσπάσματα από πασίγνωστα και αγαπημένα έργα του Λυρικού ρεπερτορίου,οπερές κλ.

Προσκεκλημένος Solist της Χορωδίας Μυρτουντίων είναι ο διεθνούς φήμης μονωδός-βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η πιανίστα Olena Fedko.

Στο χώρο υποδοχής θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας με εικόνες του παλιού Πύργου και της περιοχής που συνόδεψε το σχήμα της χορωδίας Μυρτουντιων στο οικουμενικό πατριαρχείο τον περασμένο Οκτώβριο.

Είναι μια ακόμα, στην σειρά των επιτυχημένων παρουσιάσεων του, ποιοτική εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν.Ηλείας,μαζι με την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμου και Πολιτισμού Ηλείας  για την υποδοχή της νέας χρονιάς.

Όλη η επικαιρότητα