Αθλητισμός

«Μιχαηλίδης Μάστερς 2018» στον Καϊάφα: Έσπασε τα ρεκόρ στο θαλάσσιο σκι ο 11χρόνος Αθηνάκης!

Δύο νέα Παγκύπρια Ρεκόρ στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών, στα αθλήματα των Φιγούρων και του Σλάλομ, πέτυχε ο 11χρονος αθλητής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι (ΚΟΘαΣΚΙ), Ιωάννης Αθηνάκης, καταλαμβάνοντας την 1η και 2η θέση αντιστοίχως, κατά τους πρόσφατους Αγώνες Θαλάσσιου Σκι «Μιχαηλίδης Μάστερς 2018», στους οποίους συμμετείχαν δεκάδες αθλητές και οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από τις 26-28 Οκτωβρίου 2018, στη Λίμνη Καϊάφα, στη Ζαχάρω.

Στο άθλημα των φιγούρων, ο Ιωάννης Αθηνάκης με επιδόσεις 3330 και 3730 Βαθμών στον 1ο και 2ο γύρο των αγώνων αυτών αντιστοίχως, κατέρριψε δύο φορές διαδοχικά, το προηγούμενο Παγκύπριο Ρεκόρ (3040 Βαθμών), το οποίο είχε πετύχει ο ίδιος σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα φέτος στην Τσεχία. Με την πιο πάνω επίδοση του στο άθλημα των φιγούρων, ο Ιωάννης Αθηνάκης, βραβεύτηκε για την 3η καλύτερη συνολική βαθμολογία του μεταξύ όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στο άθλημα του σλάλομ, ο Ιωάννης Αθηνάκης με επίδοση 4 μπάλες στα 14,25 μέτρα σχοινί και ταχύτητα σκάφους 52 χλμ/ώρα, κατέρριψε το προηγούμενο Παγκύπριο Ρεκόρ (2 μπάλες στα 14,25 μέτρα σχοινί και ταχύτητα σκάφους 52 χλμ/ώρα), το οποίο είχε πετύχει ο ίδιος στην Τσεχία και πάλι. Με τις επιδόσεις του αυτές, ο Ιωάννης Αθηνάκης ανέβηκε στην 7η και 9η θέση στη λίστα κατάταξης Ευρώπης και Αφρικής στα αθλήματα των φιγούρων και σλάλομ αντιστοίχως (Κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών).

Όλη η επικαιρότητα