Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: «Αλλαγή Γενιάς- Αλλαγή Αναπτυξιακού Μοντέλου για την Ηλεία»

Ακούστε το άρθρο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τις προεκλογικές του περιοδείες αλλά και τις συζητήσεις του με τους πολίτες, ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Ηλεία κ.Μιχάλης Κατρίνης.

Η ‘’ Αλλαγή Γενιάς’’ που είναι το κεντρικό μήνυμα του Μιχάλη Κατρίνη κερδίζει έδαφος. Οι πολίτες της Ηλείας ζητούν βαθιές και μεγάλες αλλαγές, είναι έτοιμοι να στηρίξουν νέους ανθρώπους.

Όπως λέει ο Μιχάλης Κατρίνης στις συζητήσεις του με τους πολίτες η Αλλαγή Γενιάς δεν είναι απλά ένα σύνθημα, έχει ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο.

Αλλαγή Γενιάς σημαίνει Αλλαγή Εποχής για την Ηλεία. Σημαίνει Αλλαγή του Αναπτυξιακού Μοντέλου της Ηλείας .

Ο Μιχάλης Κατρίνης πιστεύει ότι η Ηλεία μπορεί να μπει στο χάρτη των τουριστικών προορισμών , να αξιοποιήσει, επιτέλους, το τεράστιο πολιτιστικό της κεφάλαιο και την υπεραξία που λέγεται Αρχαία Ολυμπία και Ολυμπιακή Ιδέα.

Μέσα από τις επενδύσεις στο παραλιακό μέτωπο, την ανάπτυξη της κρουαζιέρας με την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Κατάκωλο, που μπορεί να μετατραπεί σε home port για την κρουαζιέρα.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης που μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα , που σήμερα μένουν αναξιοποίητα.

Μέσα από τη χωροθέτηση ενός δικτύου Μαρινών στην πιο όμορφη ακτογραμμή της Πελοποννήσου , που θα δώσουν ώθηση στο θαλάσσιο τουρισμό.

Ο Μιχάλης Κατρίνης εκφράζει το αίτημα για Αλλαγή Γενιάς. για Αλλαγή Εποχής στην Ηλεία.

Με γνώση, ιδέες, καθαρή ματιά και αποφασιστικότητα, δίνει τη μάχη με το Κίνημα Αλλαγής για τον τόπο μας. Με τα μάτια στραμμένα στο αύριο και όχι στο χθες.’’

Όλη η επικαιρότητα