Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: «Δεν είμαστε Σύριζα ούτε Νέα Δημοκρατία. Είμαστε κάτι ριζικά αντίθετο και διαφορετικό»

Ακούστε το άρθρο

Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι συμπλήρωμα ούτε βολικός κυβερνητικός εταίρος για κανένα. Δεν είμαστε Σύριζα ούτε Νέα Δημοκρατία. Είμαστε στην απέναντι πλευρά από αυτούς.

Απέναντι στη συντηρητική και νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση που θα υπερασπιστεί τους πολίτες και την κοινωνία. Αυτή η αντιπολίτευση δεν είναι ο λαϊκισμός του Σύριζα και η ανύπαρκτη αξιοπιστία του.

Η πραγματική αντιπολίτευση, στη Βουλή και στην κοινωνία, θα είμαστε εμείς, το Κίνημα Αλλαγής.

Γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες της εξουσίας αλλά ο απλός πολίτης , οι νέοι άνθρωποι, η κοινωνία.

Είμαστε το ριζικά αντίθετο και διαφορετικό απέναντι στον κ.Τσίπρα και τον κ.Μητσοτάκη.

Και οι δύο μοίρασαν και εξακολουθούν να μοιράζουν ακάλυπτες επιταγές και υποσχέσεις, αποκαλυπτικό παράδειγμα ο νέος δρόμος Πάτρας-Πύργου.

Ο δρόμος θα γίνει και θα επιβληθεί ένα δεσμευτικό και σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του, μέσα από την πολιτική και κοινοβουλευτική πίεση που θα ασκήσουμε εμείς, το Κίνημα Αλλαγής. Αν χρειαστεί ακόμα και με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και καταγγελία στην Ε.Ε αν υπάρξουν ύποπτες καθυστερήσεις και έκνομες ενέργειες.

Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες της Ηλείας πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους: να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής, να γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την δημιουργία μιας νέας και μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Όλη η επικαιρότητα