Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’ Η ταύτιση και οι ομοιότητες Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν μάτι.’’

Ακούστε το άρθρο

Ξεκάθαρος ήταν ο Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στους πολίτες της Ηλείας για το διακύβευμα των εκλογών : ‘’ Στις 7 Ιουλίου οι δημοκρατικοί πολίτες έχουν επιλογή : είναι το Κίνημα Αλλαγής. Είναι ώρα να ξαναβρούμε την καρδιά και την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης, να εκφράσουμε τους προοδευτικούς πολίτες. Αυτό θα γίνει μέσα στην κοινωνία και όχι σε κυβερνητικά έδρανα υπηρετώντας συντηρητικές πολιτικές. Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Δεξιάς.’’

Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε σε στοιχεία που ταυτίζουν απόλυτα τη Νέα Δημοκρατία με το Σύριζα.

‘’ Ο σκεπτόμενος πολίτης της Ηλείας πρέπει να δει τις ομοιότητες Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα που πλέον βγάζουν μάτι.

Ξεκίνησαν και οι δύο ως αντιμνημονιακές δυνάμεις. Η Νέα Δημοκρατία παρουσίαζε ‘’Ζάππεια’’ και ο Σύριζα έσκιζε τα μνημόνια. Τελικά προσχώρησαν και οι δύο στα μνημόνια και τα εμπλούτισαν μάλιστα με αχρείαστα μέτρα. Ο κ.Τσίπρας μάλιστα έδεσε τη χώρα με ένα μνημόνιο διαρκείας.

Αποκαλύπτεται ότι και οι δύο έκαναν απαράδεκτες εθνικές υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων. Και οι δύο ήταν στην ίδια λογική.

Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει δίλημμα Νέα Δημοκρατία ή Σύριζα γιατί και οι δύο είναι το ίδιο.’’

Ο Μιχάλης Κατρίνης σήμερα Τρίτη μιλάει στους ετεροδημότες Ηλείους της Αθήνας στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ( Πανεπιστημίου 52) στις 8.30 το βράδυ ενώ αύριο Τετάρτη πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του ομιλία στον Πύργο, στο πάρκο ΣΠΚ στις 8.30 το βράδυ.

Όλη η επικαιρότητα