Μιχάλης Κατρίνης: Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Μαρτζάκλη

Συνάντηση και συζήτηση για σημαντικά ζητήματα που αφορούν κατά κύριο λόγο την ασφάλεια και την τάξη σε ολόκληρη την Ηλεία, είχε χθες το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Απόστολος Μαρτζάκλης με το βουλευτή Ηλεία με το ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη, στο γραφείο του πρώτου.

Συνεπέστατος στο ραντεβού του, ο ηλείος βουλευτής βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας στις 10 το πρωί και κατευθύνθηκε στο γραφείο του κ. Μαρτζάκλη, όπου και συζήτησαν οι δυο τους για αρκετή ώρα για διάφορα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την τάξη σε ολόκληρη την Ηλεία, καθώς και το πως αντιμετωπίζονται οι παράνομες δράσεις. Ο κ. Κατρίνης χαρακτήρισε το λειτούργημά τους θεάρεστο και πως οι αστυνομικοί είναι δίπλα στους πολίτες, διασφαλίζουν τη νομιμότητα και αποτελούν την ασπίδα προστασίας για όλους.

Κατέχοντας μια σημαντική θέση ισχύος, τόνισε πως πάντα θα ζητά αυτός και οι έτεροι βουλευτές την περαιτέρω ενίσχυση της διεύθυνσης και με προσωπικό, αλλά βεβαίως και με τον αναγκαίο εξοπλισμό και στόλο. Ωστόσο, ο κ. Κατρίνης υποστήριξε πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε η αστυνομία να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, να ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας και τάξης, ενώ επιπλέον εκτιμά πως η αστυνομία και οι υπάλληλοί της βρίσκονται πάντα στο πλάι των συμπολιτών μας και κάνουν καλά τη δουλειά τους, παρά το γεγονός ότι καμιά φορά ακούγονται υπερβολές.

«Οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι που είναι δίπλα μας, μας στηρίζουν, μας προστατεύουν και ο ρόλος ο δικός μας είναι να περιφρουρήσουμε αυτό το ρόλο της αστυνομίας που είναι φιλικός προς τον πολίτη και διασφάλισης της έννομης τάξης», δήλωσε χαρακτηριστικά στο κλείσιμό του ο κ. Κατρίνης που ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στα σώματα ασφαλείας.