Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: «Ζητώ μια ψήφο με το χέρι στην καρδιά γιατί θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για την Ηλεία και τους ανθρώπους της»

Στο τέλος της προεκλογικής περιόδου και λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στους πολίτης της Ηλείας.

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδωσαν και συνεχίζουν να μου δίνουν. Πήγα σε κάθε γωνιά της Ηλείας και ένιωσα αυτή την αγάπη, μαζί με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του απλού πολίτη.

Την Κυριακή  ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Η δική μας Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα του κ.Μητσοτάκη που οδηγεί στο περιθώριο τους οικονομικά ασθενέστερους και τους μη προνομιούχους. Η δική μας Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα του κ.Τσίπρα, των ψεύτικων υποσχέσεων, του λαϊκισμού και των πιο συντηρητικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν ποτέ.

Η δική μας Ελλάδα είναι η Ελλάδα της ανάπτυξης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των προοδευτικών λύσεων.Η Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της ελπίδας.

Την Κυριακή υπάρχει μία και μοναδική επιλογή: η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, μια ψήφος για να επιστρέψει η ελπίδα και η λογική.

Μια ψήφος για το μέλλον, αφού το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Δεξιάς που έρχεται στην εξουσία με τη βοήθεια του κ.Τσίπρα.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ηλεία, για τον τόπο μας με την ισχυρή δημοκρατική παράδοση αι ταυτότητα. Όπου και αν πήγα, συνάντησα το καθολικό αίτημα για αλλαγή.

Είναι ώρα για Αλλαγή Γενιάς, για μια νέα και ισχυρή, πολιτική και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση για την Ηλεία. Σε αυτό το καθολικό αίτημα θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Ζητώ από τους δημοκρατικούς πολίτες της Ηλείας να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής , την επιλογή της λογικής και της ελπίδας.

Ζητώ από τους δημοκρατικούς πολίτες της Ηλείας να μου δώσουν την εντολή να τους εκπροσωπήσω σε μια Βουλή που θα χρειαστεί να ακούγεται δυνατά και καθαρά η φωνή της Ηλείας. Ζητώ  μια ψήφο με το χέρι στην καρδιά γιατί και εγώ θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.

Μιχάλης Κατρίνης

Υπ.Βουλευτής Ηλείας

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Όλη η επικαιρότητα