Μιχαλόπουλος: Μοναδική προσφορά – 50% σε όλα τα στρώματα Optimum Media Strom

Το κατάστημα «Μιχαλόπουλος» προσφέρει μόνο για λίγες ημέρες ακόμα, μία μοναδική προσφορά με όλα τα κορυφαία στρώματα OPTIMUM της Media Strom – που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για το νομό Ηλείας, σε έκπτωση -50%!

Επωφεληθείτε της προσφοράς που ισχύει έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου και επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία που μπορείτε να βρείτε, σε μοντέρνα ή κλασσική γραμμή…

 

 

Από το 1976 δίπλα μας!

 

Η εταιρεία επίπλων Μιχαλόπουλος ιδρύθηκε το 1976 από τον Κων/νο & Μαρία Μιχαλοπούλου, στην οδό Ερμού 55 στον Πύργο.
Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, η διαρκής αναζήτηση για καινοτόμες τάσεις διακόσμησης με έπιπλα ποιοτικά, καλαίσθητα σχεδιασμένα και λειτουργικά, αποτέλεσαν το θεμέλιο για την ύπαρξη της και την καθιέρωσή της στον χώρο του επίπλου.
Χρονολογία ορόσημο για την επιχείρηση είναι το 1995 όπου μεταφέρεται στις νέες εγκαταστάσεις στο 8ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Πύργου Πατρών, σε ένα χώρο 3000 τμ. που την καθιστούν μια από τις καλύτερες εκθέσεις επίπλου στην Ελλάδα.

Το 2007 τη διοίκηση της επιχείρησης ανέλαβε η δεύτερη γενιά ο Γιώργος & ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος οι οποίοι επεκτείνουν τις δραστηριότητες της επιχείρησης αναλαμβάνοντας τον πλήρη εξοπλισμό κατοικιών με έπιπλα και φωτιστικά.

Επώνυμοι Ιταλικοί και Ελληνικοί οίκοι υψηλού design έχουν πλέον το δικό τους χώρο στην έκθεση Μιχαλόπουλος. Στην επιχείρηση Μιχαλόπουλος Έπιπλο – Φως – Διακόσμηση θα βρείτε εξειδικευμένους χώρους: μοντέρνο και κλασσικό έπιπλο, παιδικό – εφηβικό δωμάτιο, ταπετσαρίες τοίχου και ειδών διακόσμησης, φωτιστικό, επαγγελματικό γραφείο καθώς επίσης στρώματα και προϊόντα ύπνου.

 

Επιμέλεια: Κων/νος Γκελντής