ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ομορφαίνουμε τον πιο ιδιαίτερο χώρο σας»

Διαλέξτε έναν χώρο και κάντε τον δικό σας!

Η εταιρεία επίπλων Μιχαλόπουλος γνωστή στο ευρύ κοινό για την δραστηριότητά της στο χώρο λιανικής πώλησης επίπλων και φωτιστικών συνεχίζει σταθερά την πορεία της με υπομονή και επιμονή ώστε να βρίσκεται στην πρώτη βαθμίδα κατανάλωσης στα είδη της. Αυτό βέβαια προέρχεται από την επιδίωξη των ιδιοκτητών να προσφέρουν ποιότητα και χαμηλό κόστος χωρίς να γίνεται καμία «έκπτωση» στην πρώτη, διαθέτοντας σεβασμό και συνέπεια στους πελάτες της. έχοντας εξειδίκευση στο αντικείμενό τους προσφέρουν την δυνατότητα στον καταναλωτή να αποκομίζει ξεκάθαρη εικόνα αυτού που αποζητά και να μπορεί να επιλέξει σε ότι είναι τοποθετημένο στον εκθεσιακό χώρο ή ακόμη και να κατασκευάζει σύμφωνα με τις ανάγκες του ο πελάτης αυτό που επιθυμεί. Μέλημα της εταιρείας επίπλων Μιχαλόπουλος είναι η διαρκής αναζήτηση προϊόντων, ώστε να μπορεί να διατηρηθεί στην πρώτη θέση που κατέχει στην αγορά παρ’ όλες τις αντιξοότητες της εποχής.

Η φιλοσοφία της εταιρείας Μιχαλόπουλος είναι η δημιουργία ενός οικείου, ζεστού και ευχάριστου χώρου όπου ο καθένας επιστρέφει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους όπως η οικογένεια, η ηρεμία, η διασκέδαση, η προσωπική αναζήτηση, ο εορτασμός, η δημιουργία… το Σπίτι Μας.

Βήμα-βήμα, η εταιρία πέτυχε σημαντικούς στόχους που έδωσαν ώθηση στη δραστηριότητά της και κίνητρο στους συντελεστές της να καταφέρουν σήμερα να αποτελεί την μεγαλύτερη Έκθεση της Πελοποννήσου και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Έχοντας στη διάθεσή τους ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό  χώρο  3ον ορόφων 3.000 τ.μ σας παρουσιάζουν έπιπλα σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, τα έπιπλα Μιχαλόπουλος συνδυάζουν μοναδικά απλότητα και στιλ, προσφέροντας άνεση και αισθητική, μαζί. Κάθε έπιπλο Μιχαλόπουλος είναι προϊόν μιας μεγάλης κοινής προσπάθειας, φτιαγμένο με πολύ αγάπη και αφοσίωση.

Σας προσφέρεται στην καλύτερη ποιότητα, για να ικανοποιήσει κάθε σας αισθητική και λειτουργική ανάγκη, καταλαμβάνοντας μια θέση στη ζωή σας! Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε πως το ωραίο δεν έχει κανόνες και όρια. Φανταστείτε διαφορετικά υλικά σε εμπνευσμένους συνδυασμούς. Φανταστείτε τη φυσική υπεροχή του ξύλου και το συνταίριασμά του με υπέροχα υφάσματα.

Στην έκθεση Μιχαλόπουλος θα βρείτε έπιπλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του σύγχρονου lifestyle και της παγκόσμιας αγοράς. Καταξιωμένους οίκους Ιταλικών και Ελληνικών κατασκευών όπως: Join, Alexopoulos & co, Noto mobilι by Τζίκας, Lo Spazio, Calligaris, Artemide, Bontempi Casa, Cattelan, Kartell, Hypnosys, Tonin, Maxdivani, Media Strom, Miniforms, Matt Royal, Ferroluce, Sylcom, Antica Ebanisteria και πάρα πολλούς άλλους συνεργάτες που καλύπτουν κάθε χώρο του σπιτιού σας

Σήμερα στην επιχείρηση θα βρείτε μια σειρά από οργανωμένους και εξειδικευμένους χώρους, οι οποίοι διαθέτουν τις παρακάτω κατηγορίες επίπλων:

  • Έπιπλα σαλονιού
  • Έπιπλα παιδικών δωματίων
  • Έπιπλα γραφείου
  • Φωτιστικά
  • Ταπετσαρίες τοίχου
  • Είδη διακόσμησης
  • Στρώματα

 

Υπηρεσίες

Η εταιρεία Μιχαλόπουλος διαθέτει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες διανομής εντός και εκτός συνόρων του Νομού σημειώνοντας την παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στις ευρύτερες  περιοχές της Πελοποννήσου όπως Αχαΐα, Μεσσηνία, Ζάκυνθο αλλά και γενικότερα της υπόλοιπης χώρας.

Τα υψηλού ποιοτικού επιπέδου προϊόντα προσφέρονται με την προσωπική εγγύηση σε οτιδήποτε συμβεί στα έπιπλα (εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την επιδιόρθωση και μάλιστα χωρίς περιορισμούς άμεσα και αποτελεσματικά) συνδυαστικά με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης  (επιτρέποντας έως και 12 άτοκες δόσεις, με όλες τις κάρτες της αγοράς) και διαφορετικές επιλογές πληρωμής με εξατομικευμένες λύσεις, για τον κάθε πελάτη.

Ιδέες και λύσεις διακόσμησης σε συνδυασμό με ειδικές  κατασκευές ολοκληρώνουν το στόχο και σκοπό των ιδιοκτητών που είναι να μεταμορφώσετε το σπίτι σας στον πιο ευχάριστο και λειτουργικό χώρο.

Ωστόσο μια εικόνα 1000 λέξεις και για αυτό το λόγο μια επίσκεψη στον χώρο της εταιρείας θα σας δώσει τη ευκαιρία να καταλάβετε τις απεριόριστες δυνατότητες επιλογής σας και άψογης συνεργασίας.

Τέλος σημαντικό είναι για τους ιδιοκτήτες το γεγονός να πουν στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ που τους έχουν στηρίξει και τους στηρίζουν μέχρι σήμερα!

 

 

Διεύθυνση: 8ο χλμ Πύργου – Πατρών, Πύργος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26210 55017 – 26210 55060
Email: sales@michalopoulos.com.gr
Επισκεφθείτε το site

 

 

 


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com 


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com