Παρουσίαση Επιχείρησης

MIELE POINT Ξανθούλης: «Πάντα καλύτερα»

Ακούστε το άρθρο

Η επιχείρηση Ξανθούλης ιδρύθηκε το έτος 1993 από τον κ Ηλία Ξανθούλη με κύρια δραστηριότητα την επισκευή ανταλλακτικών. Στη συνέχεια ακολούθησε και η εμπορία ανταλλακτικών ειδών με συνέπεια και αξιοπιστία σε κάθε εργασία. Το κατάστημα παρέχει ανταλλακτικά για όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές καθώς και εμπορία πολλαπλών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών των καλύτερων και μεγαλύτερων παγκοσμίως εταιρειών. Σήμερα είναι επίσημοι αντιπρόσωποι των εταιρειών:

 • BOSCH
 • SIEMENS
 • NEFF
 • PITSOS
 • MIELE
 • AEG
 • ZANOYSI
 • ELECTROLUX
 • WHIRLPOOL
 • JURO PRO
 • SINGER

Οι επισκευές διαθέτουν έως και δυο χρόνια εγγύηση, προσφέροντας στον καταναλωτή την ασφάλεια και την αξιοπιστία σε κάθε του συναλλαγή και υπηρεσία.

Με την πολυετή εμπειρία, το άρτιο οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, τους καταρτισμένους τεχνικούς και τις τεχνικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρεία στέκεται αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα δίπλα στον απαιτητικό καταναλωτή, στον επαγγελματία συνεργάτη.

Το εξειδικευμένο συνεργεία διαθέτει μια σειρά από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι δίνουν άμεση και υπεύθυνη λύση σε κάθε πρόβλημα της ηλεκτρικής σας συσκευής. Συμμετέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε επιμορφωτικά σεμινάρια με σκοπό να παρακολουθούν τις νέες εξελίξεις, καινοτομίες και τεχνικές υπηρεσίες με σκοπό να δίνουν λύση σε όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα η τεχνογνωσία από όλους τους τεχνικούς κάθε ειδικότητας να αποτελεί την εγγύηση για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία πελάτη.

Κατάστημα Miele Point στον Πύργο

Μετά από 20 χρόνια πορείας στα ανταλλακτικά και τις επισκευές η επιχείρηση Ξανθούλης επεκτείνει την επιχείρηση του με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος. Το νέο κατάστημα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Miele και πήρε την επωνυμία Miele Point. Το κατάστημα αυτό βρίσκεται στον Πύργο, Παπαφλέσσα 27 και σας δίνει την ευκαιρία για τη καλύτερη ενημέρωσή σας και φυσικά τις καλύτερες αγορές σας. Στο χώρο θα βρείτε όλα να αναλώσιμα καθαριστικά και απορρυπαντικά  καθώς και σακούλες και ηλεκτρικές σκούπες της εταιρείας Miele και γνήσια ανταλλακτικά για χύτρες Fissler. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα δίπλα σας με σκοπό να λύσει κάθε σας απορία και να διευκολύνει κάθε σας αγορά.

Στο κατάστημα μπορείτε να ενημερωθείτε για αποκλειστικά καινούργια προϊόντα της εταιρείας Miele.

Πιο συγκεκριμένα μια ενδιαφέρουσα προσφορά για το καταναλωτικό κοινό είναι ότι την αγορά 2 οποιονδήποτε καθαριστικών σας παρέχετε δωρεάν έλεγχος της συσκευής σας και μια δεύτερη προσφορά είναι μια σκούπα Miele την οποία μπορείτε να αποκτήσετε από 210 ευρώ τώρα μόνο 165 ευρώ. Οι προαναφερθέντες προσφορές ισχύουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Γιατί να επιλέξετε συσκευές Miele;

Από την ίδρυσή της το 1899, η Miele τηρεί την υπόσχεση «Πάντα καλύτερα» που συνοδεύει την επωνυμία της. Σημαίνει ότι: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερέχουμε έναντι των υπόλοιπων προμηθευτών και καταβάλλουμε προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι από αυτό που είμαστε. Έτσι οι πελάτες μας διαβεβαιώνονται ότι θα αποκτήσουν τις καλύτερες οικιακές συσκευές αναλόγως των χρημάτων που διαθέτουν. Αυτό είναι που καθιστά τη Miele μοναδική. Η επιλογή συσκευής Miele αποτελεί σοφή απόφαση, πιθανότατα για όλη σας τη ζωή.

Διεύθυνση: Παπαφλέσσα & Δραγατσανίου, Πύργος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26210 35922
Email: iliaserv@otenet.gr
Επισκεφθείτε το site
Βρείτε μας στο facebook


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα