Αθλητισμός

Μιχάλης Καλαρίτης: «Αποχωρώ λόγω παρασκηνιακών κινήσεων….»

14363_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σε μια άκρως αποκαλυπτική ανακοίνωση, ο παλαίμαχος παίκτης του Αίαντα Γαστούνης Μιχάλης Καλαρίτης, που ήταν μέχρι πρόσφατα και μέλος του Δ.Σ των «κόκκινων», άστραψε και βρόντηξε… Ας δούμε τι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αίας Γαστούνης σημαίνει μια ομάδα με ιστορία, σεβασμό και αγάπη για προσφορά στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Αίας Γαστούνης σημαίνει μια ομάδα που έχει κάνει περήφανο το φίλαθλο κόσμο της Ηλείας με τις διακρίσεις της.

Αίας Γαστούνης σημαίνει μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστούσε και που ποτέ δεν έπαιζε το ρόλο του κομπάρσου.

Τη φετινή χρονιά μου ζητήθηκε να αναλάβω γενικός αρχηγός της ομάδας, μετά από εικοσαετή ποδοσφαιρική καριέρα (πρωταθλήματα, κύπελλα) με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα και τα νέα παιδιά της πόλης μου. Είχα όμως την ατυχία να συνεργαστώ με ένα διοικητικό συμβούλιο που όχι μόνο δεν σεβάστηκε εμένα αλλά ούτε και το ιστορικό σωματείο. Όλες οι επιλογές του ήταν καθαρά για προσωπική του προβολή και συμφέροντα και όχι για το καλό της ομάδας. Πρέπει να καταλάβουν οι κύριοι αυτοί ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη των ποδοσφαιριστών και να πρωταγωνιστούν σε παρασκηνιακές ενέργειες.

Με την παραίτησή μου θέλω να ανακοινώσω, στους κύριους αυτούς ότι προσωπικά δεν συμμετέχω σε τέτοιου είδους ενέργειες και ότι θα με βρουν απέναντί τους. Επίσης οι ποδοσφαιριστές και το φίλαθλο κοινό της Γαστούνης να γνωρίζει ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους και πάντα θα αγωνίζομαι για το καλό αυτού του ιστορικού σωματείου».

Με τιμή

Μιχάλης Καλαρίτης

Όλη η επικαιρότητα