Μίκι Τσίρκοβιτς: «Τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΒ»!

«Έφτασε  η ώρα… η ομάδα να αλλάξει κατηγορία»!

Την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον περσινό προπονητή του ΠΑΟΒ  Μίκι Τσίρκοβιτς, είχαμε χθες έστω και τηλεφωνικά! Με αφορμή φυσικά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής με παράγοντες  του ΠΑΟΒ στη Βάρδα! Ο έμπειρος  τεχνικός, μιλώντας πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας απάντησε στις ερωτήσεις μας :

Πως βλέπεται την κατάσταση αυτή την ώρα στο Ποδόσφαιρο?

«Εννοείται ότι προηγείται πάντα η υγεία με την πανδημία που περνάει η χώρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο προσφέρει χαρά και αγάπη. Οφείλω να πω δημόσια ότι είναι ντροπή και αίσχος , αυτό που πάει να γίνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το τελειώνουν… Το ίδιο και στη Γ΄ εθνική! Πώς θα επιβιώσουν όλες αυτές οι ομάδες χωρίς φιλάθλους και χωρίς τα διαρκείας ; Γι’ αυτό το λόγο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πεθαίνει. Μιλάμε πάντα για το ερασιτεχνικό! Ποιος η ποιοι παράγοντες θα έχουν την όρεξη και τη διάθεση να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο! Αν εξαιρέσει κανείς τη «Σούπερ – λιγκ», εκτός και βελτιωθεί η κατάσταση μέσα στο καλοκαίρι, και αλλάξουν κάποια πράγματα»!

Αν αλλάξει η κατάσταση τι θα κάνει ο Μίκι Τσίρκοβιτς?

«Όπως γνωρίζεται εμένα όλη η ζωή είναι το γήπεδο! Οπότε και θα συνεχίσω την επαγγελματική μου καριέρα! Με τον ΠΑΟΒ φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο για τη νέα περίοδο! Όπως γνωρίζεται η Βάρδα και Ηλεία γενικότερα, είναι το 2ο σπίτι μου! Στη Βάρδα ξεκίνησα  την προπονητική μου καριέρα, και έχω φίλους που με σέβονται και τους σέβομαι! Νοιώθω μια ζεστασιά, και για αυτό όταν βρίσκω ευκαιρία, όπως την Κυριακή, έρχομαι στη Βάρδα  και τους συναντώ»!

Ποιος θα είναι ο στόχος του ΠΑΟΒ τη νέα περίοδο?

«Είναι  πολλά τα χρόνια που η ομάδα βρίσκεται στη Γ΄ εθνική, και πιστεύω πως ήρθε η ώρα για κάτι καλύτερο, που μπορεί να φτάσει έως  και την αλλαγή κατηγορίας!  Άλλωστε και ο κόσμος της Βουπρασίας , κουράστηκε να βλέπει την ομάδα στη Γ΄ εθνική! Ο ΠΑΟΒ άλλωστε  είναι μια έμπειρη ομάδα, διαθέτει βασικό κορμό, και με 5 – 6 προσθήκες,  θα μπορέσει άνετα  να πρωταγωνιστήσει! Επαναλαμβάνω όμως πάντα, με την προϋπόθεση ότι θα ομαλοποιηθεί  η κατάσταση  το καλοκαίρι, και όλα θα βρουν και πάλι το δρόμο τους. *Με  την ευκαιρία  που μου δίνεται σήμερα, να ευχηθώ σε όλους   καλό καλοκαίρι, υγεία και δύναμη, και πάνω από όλα να επιστρέψουμε  στην κανονικότητα , όσο και αν αυτό είναι  εφικτό»!