Μικρό μπαλκόνι: 10 ιδέες για να εκμεταλλευτείς τον χώρο σωστά

Share

Εάν πιστεύεις πως οι διακοσμητικές επιλογές που έχεις για το μικρό σου μπαλκόνι είναι περιορισμένες ή μηδαμινές, επειδή ακριβώς είναι μικρό και έχεις έλλειψη χώρου, κάνεις μεγάλο λάθος.

Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή χωροταξία. Στα επίπλα και τα διακοσμητικά που θα επιλέξεις, δηλαδή, τα οποία εκτός από όμορφα, θα πρέπει να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του μπαλκονιού σου.

Ένα μικρό μπαλκόνι, λοιπόν, μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο εντυπωσιακό μέρος του σπιτιού αυτήν τη σεζόν, με την προϋπόθεση ότι θα το διαχειριστείς σωστά. Πολύτιμος βοηθός σου σε αυτήν την προσπάθεια, φυσικά, στέκεται όπως πάντα το λατρεμένο Pinterest. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε για εσένα τις πιο stylish ιδέες για να διακοσμήσεις τον περιορισμέονο χώρο στο μπαλκόνι σου, καλύτερα κι από interior design expert. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και το Pinterest στον δείχνει.

Η επιτομή της δεξιοτεχνίας σε ένα μικρό μπαλκόνι, απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία

Δημιούργησε τον πιο εντυπωσιακό, κάθετο κήπο ever στο μικρό σου μπαλκόνι

Οι κάθετοι κήποι συγκαταλέγονται ανάμεσα στα μεγαλύτερα deco trends εξωτερικού χώρου για το 2022.Ο ορισμός του green living!

Ένα σετ καναπέ, μερικές γλάστρες με ψηλά φυτά και είσαι ΟΚ

Τα ψηλά φυτά όχι μόνο δίνουν μία φθηνή και stylish λύση στην ιδιωτικότητα που θέλεις να πετύχεις στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου. Αποτελούν, παράλληλα, μία πράσινη και δροσερή όαση στις ζεστές μέρες που έρχονται και είναι ό,τι πρέπει για το μικρό μπαλκονάκι σου.

Ένα σετ τραπεζάκι με καρέκλες και λίγα διακοσμητικά είναι υπεραρκετά για να αγαπήσεις το μικρό σου μπαλκόνι

Καναπέδες από παλέτες it is

Η λίστα κατασκευών που μπορείς να φτιάξεις με παλέτες περιλαμβάνει γλάστρες, καναπέδες, τραπεζάκια, bar, αποθηκευτικό χώρο για τα εργαλεία του κήπου, ξαπλώστρες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ο παρακάτω καναπές είναι ανάμεσα στα παραδείγματα που θα σε εμπνεύσουν.

Ένας mini, boho παράδεισος

Η κρεμαστή κούνια δίνει την πιο stylish λύση στην έλλειψη χώρου

Μία κρεμαστή κούνια θα σου λύσει τα χέρια. Όχι μόνο γιατί χωράει κυριολεκτικά παντού, αλλά γιατί απογειώνει το level της αισθητικής σε όποιον χώρο κι αν τοποθετηθεί. Η πιο παραδεισένια και cozy φωλιά για το μικρό σου μπαλκόνι.

Πηγή: ladylike.gr