Ελλάδα

Μικροεπεισόδια στην οδό Δαγκλή στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια της πορείας για τον Παύλο Φύσσα (φωτο)

Ακούστε το άρθρο

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πορεία για τα τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων και αστυνομικών το βράδυ της Δευτέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες,  άτομα που ήταν μέσα στην πορεία επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ και έκαναν χρήση αυτοσχέδιων βομβών μολότοφ. Έγινε ρίψη δακρυγόνων από τους αστυνομικούς με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική  στο τέρμα της οδού Δαγκλή (πλατεία Παναγιώτου). Η Αστυνομία βρίσκονταν στο σημείο πιθανώς για να αποτρέψει επίθεση ταραξιών σε δυο σημεία που πέρυσι τέτοια μέρα αποτέλεσαν στόχο: Τα γραφεία του Αρτέμη Σώρρα και τα γραφεία καθημερινής εφημερίδας.

Μετά την επίθεση τους, οι νεαροί κουκουλοφόροι, που απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, ενσωματώθηκαν στην πορεία που συνεχίστηκε, ενώ τα επεισόδια κράτησαν μόλις λίγα λεπτά.

Γύρω στις 21:15 η πορεία κατέληξε στην πλατεία Δημάδη, όπου ήταν και η αφετηρία της, χωρίς να υπάρχει άλλο παρατράγουδο.

21:45 Στην πλατεία Δημάδη παρέμεινε μια ομάδα περίπου 40 νεαρών, μερικοί εκ των οποίων είχαν στα χέρια τους πέτρες και ξύλα, η οποία και παρακολουθούνταν διακριτικά από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμιά προσαγωγή υπόπτου ατόμου.

Πηγή http://agriniopress.gr

Όλη η επικαιρότητα