ΕΠΣ Ηλείας

ΜΙΚΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ: Επέστρεψαν με χαμόγελο από την Κεφαλονιά

Ακούστε το άρθρο

Οι Μικτές ομάδες της Ηλείας ταξίδεψαν στην Κεφαλονιά για τη νίκη και στα δυο παιχνίδια με τις μικτές Κεφαλληνίας/Ιθάκης και τα κατάφεραν, αφού οι παίδες νίκησαν με 2-0 και οι νέοι με 4-2.

Οι μικτές μας έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έφτασαν δίκαια στη νίκη, στους αγώνες που ήταν για την 5η αγωνιστική του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Αναλυτικά οι δυο αγώνες των μικτών ομάδων μας :

ΠΑΙΔΕΣ

Οι παίδες της Ηλείας νίκησαν με 2-0 χάρις στα γκολ των Δούφα και Στεργιόπουλου. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη των γηπεδούχων και μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα.

Η σύνθεση της Ηλείας : Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος, Κουτσομύτης, Τσουκαλάς, Καραμεσίνης, Καλογερόπουλος, Κορομηλάς, Στεργιόπουλος, Ροδόπουλος, Δούφας, Χατζής (έπαιξαν και οι Λαμπρόπουλος, Τσουραπάς, Δουλαβέρης, Φραγκοπανάγος, Αλεξόπουλος, Γκρίλλας, Νικητόπουλος)

ΝΕΟΙ

Οι νέοι της Ηλείας νίκησαν με 4-2, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, χάρις στα τέρματα των Παπαβασιλείου (2), Χριστόπουλου και Ζωγάκη.  

Οι νέοι μας είχαν και δυο δοκάρια, με τον Λούσκο και τον Παπαβασιλείου.

Η σύνθεση της Ηλείας : Ανδρουτσόπουλος, Μπαλλας, Κόσκορης, Κανελλόπουλος, Χριστόπουλος, Μαρκόπουλος, Κόκκινος, Λούσκος, Ζαφειρόπουλος, Παπαβασιλείου, Ζωγάκης (έπαιξαν και οι Πλατής, Γρηγορόπουλος, Γιαννόπουλος, Φερεκίδης, Σπυρόπουλος, Κακόγιαννος, Θεοδωρόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα