ΕΠΣ Ηλείας

Μικτές Ηλείας: Κακή εμφάνιση στην Μεσσηνία …

Ακούστε το άρθρο

Κακή εμφάνιση χθες για τις Μικτές της Ηλείας στην Καλαμάτα, αφού στον τελευταίο αγώνα για την 1η φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, έχασαν από τις ομάδες της Μεσσηνίας, με 4-0 η Κ16 και 7-1 η Κ14.

Οι Μεσσήνιοι ήταν καλύτεροι από τους παίκτες των μικτών μας και έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Πάντως παρά τις ήττες οι ομάδες μας πέρασαν στην επόμενη φάση, η Κ16 ως πρώτη και η Κ14 ως δεύτερη.

Αναλυτικά τα δυο παιχνίδια χθες στην Καλαμάτα :

 

Κ16 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ 4-0

Η Κ16, αγωνιζόμενη με πολλές απουσίες, ηττήθηκε 4-0 από την αντίστοιχη της Μεσσηνίας. Πάντως αυτή η ήττα δεν είχε … επιπτώσεις, αφού η μικτή μας είχε εξασφαλίσει ήδη την 1η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στη Β΄ Φάση. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-0 με πέναλτι, ενώ τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κωστέας (3) και ο Θεοδωρόπουλος.

Η Κ16 της Ηλείας είχε δοκάρι στο 65’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπηλιόπουλου.

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Σκοπέτος, Ακριστινεϊ, Θεοδωρόπουλος, Κοσμόπουλος, Ρουμελιώτης, Κωστέας, Αλεξανδρόπουλος

ΗΛΕΙΑ : Στάμος, Κουζής, Γιαννόπουλος, Ρουμελιώτης, Σπηλιόπουλος, Αντύπας, Πλαστουργός Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος, Κάρδαρης, Κακόγιαννος (Πετρόπουλος, Κωστόπουλος, Γιαννικόπουλος).

 

Κ14 ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ 7-1

Οι μικροί του Ηλία Μαστορέα ήταν καταιγιστικοί και νίκησαν με 7-1, αφιερώνοντας τη νίκη και την πρωτιά στον συμπαίκτη τους Γιώργο Ράλλη που πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το σκορ άνοιξε ο Καραγλάνης στο 9’ με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 11’. Η Ηλεία μείωσε με τον Παναγιωτακόπουλο στο 14’, ενώ ο Ρούπας έκανε το 3-1 στο 31’.

Ο Κρακούλι σκόραρε δυο φορές στο 33’ και στο 34’, γράφοντας το 5-1 που ήταν και το σκορ του α’ μέρους. Το 6-1 έκανε στο 45’ ο Φαββατάς και το τελικό 7-1 στο 69’ ο Δημόπουλος.

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Παπανικολόπουλος, Μπούνας, Παυλής, Δημόπουλος, Μανιάτης, Σεντεμέντες, Ρούπας, Λάσκαρης, Κρακούλι, Καραγλάνης, Γεωργόπουλος

ΗΛΕΙΑ : Σίνος, Παναγιωτακόπουλος, Τσαγρής, Παρασκευόπουλος, Καραχρήστος, Φωτόπουλος, Δουλαβέρης, Τσάλας, Παλούμπης, Παπαναγόπουλος, Αλτάνης (Δημητρακόπουλος, Αντύπας, Λυμπερόπουλος, Καπατσούλιας, Παπαναγόπουλος, Χρηστόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα