Ποδόσφαιρο

Μικτές Ηλείας: Μεγάλη νίκη της Κ16 επί της Μεσσηνίας

Ακούστε το άρθρο

Μια μεγάλη νίκη κατέκτησε χθες η Μικτή Κ16 (Νέοι) της Ηλείας που επικράτησε με 1-0 επί της Μεσσηνίας, στο Ενωσιακό της Σπιάτζας, για την 3η αγωνιστική της Α’ φάσης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2018-2019.

Η Κ16 της Ηλείας ήταν εξαιρετική στον χθεσινό αγώνα και πήρε δίκαια τη νίκη, χάρις στο τέρμα του Φερεκίδη στο 45’ με ωραίο γυριστό σουτ, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κάρδαρη.

Μάλιστα η μικτή μας πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 80’ με τον Μπατζαλή, που ακυρώθηκε μετά την υπόδειξη του βοηθού ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ.

Η Κ16 της Ηλείας δεν είχε πολλά προβλήματα στο ματς, με την Μεσσηνία να είναι φλύαρη και να μην μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Στάμου.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, η Κ-14 (Παίδων) αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 (οι αντίπαλοι είχαν δυο νίκες στα πρώτα ματς με Ζάκυνθο και Κεφαλονιά). Το παιχνίδι της Κ14 ήταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Οι συνθέσεις

Κ14 ΗΛΕΙΑΣ :Σίνος, Παναγιωτακόπουλος, Τσαγρής, Παρασκευόπουλος, Καραχρήστος, Φωτόπουλος (45’ Γιαννόπουλος), Χασομέρης, Τσάλας, Παλούμπης, Δουλαβέρης, Αλτάνης

Κ16 ΗΛΕΙΑΣ : Στάμος, Κουζής (57’ λ.τ. Μπατζαλής), Γιαννόπουλος, Πλατής, Ρουμελιώτης, Παρασκευόπουλος (52’ Αντύπας-Χαικάλης), Πλαστουργός, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος (71’ Παπανδρέου), Κακόγιαννος, Κάρδαρης (71’ Κωστόπουλος)

Κ16 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : Λάππας, Ψυρρής, Οικονομέας, Καλύβας, Σκοπέτος, Ακριστινέι, Θεοδωρόπουλος (70’ Κακαλέτρης), Καρύδης (60’ Δρούγας), Κωστέας, Σταματελόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (60’ Παπανικολόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα