Categories: Lifestyle

Μίλτος Πασχαλίδης: «Η τραπ είναι ένα άγριο, σκληρό και χαοτικό πράγμα»

Share

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Ο ίδιος δήλωσε περήφανος κοριτσομπαμπάς, καθώς έχει δύο κόρες, 13 και 2 ετών.

Μάλιστα, από τότε που γεννήθηκε η μικρότερή του κόρη νιώθει πλέον επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός.

«Τα παιδιά δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε, την οποία ξεπέρασε μέσω ψυχοθεραπείας και βοήθειας από τους φίλους του.

Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα αφιέρωσαν ένα τραγούδι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Η θυσία του Βαγγέλη δεν πήγε στράφι, γιατί είμαστε εδώ, το θυμόμαστε και το κουβεντιάζουμε. Είμαστε εδώ και θα μιλάμε γι΄ αυτό, όπως θα μιλάμε για την Ελένη Τοπαλούδη, την Καρολάιν. Αυτό για τους δικούς τους ανθρώπους δεν απαλύνει τον πόνο, αλλά ένα λιθαράκι προς μία κατεύθυνση για κάποιους ανθρώπους να συνειδητοποιηθούν έχει μπει», δήλωσε.

Για τον Μίλτο Πασχαλίδη η τραπ είναι ένα σκληρό, άγριο και χαοτικό πράγμα. «Το να μιλάς για πουτ@νες, για κόκες και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι», είπε και δήλωσε πως είναι ένας παλιομοδίτης μουσικός, που όμως τίποτα δεν θα τον εμπόδιζε να συνεργαστεί με άλλους καλλιτέχνες που ερμηνεύουν διαφορετικό μουσικό είδος, όπως η Άννα Βίσση, την οποία θαυμάζει.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: «Δεν πάει καλά ο κόσμος. Το έλλειμμα παιδείας αυτής της χώρας έχει καταντήσει τρομακτικό, με σοκάρει κάθε μέρα αυτό το πράγμα», κατέληξε.

Πηγή: in.gr