Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Έπαθε κρίση πανικού μετά το 14ο χειρουργείο – «Πόσο ακριβά πλήρωσα αυτή τη βόλτα»;

Ακούστε το άρθρο

Είναι ένα κορίτσι που τα τελευταία τρία χρόνια πέρασε δύσκολα. Όχι μόνο από τα σωματικά τραύματα που της προκάλεσε το μοιραίο τροχαίο αλλά και από τα ψυχικά τραύματα που της άφησε  το μπούλινγκ που δέχθηκε άδικα από διάφορους μόνο και μόνο γιατί έτυχε να είναι στο μοιραίο τζιπ μαζί με τον άτυχο Παντελή Παντελίδη. Εκείνος έχασε τη ζωή του. Η Μίνα Αρναούτη τραυματίστηκε άσχημα και πέρασε 5 μήνες να παλεύει για τη ζωή της στον Ευαγγελισμό. Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια και η Μίνα συνεχίζει να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, κάνοντας χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθούν τα κινητικά προβλήματα που προκλήθηκαν από το τροχαίο.

Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε 14 χειρουργεία. Και μπορεί να είναι σχεδόν καλά, αλλά 14 χειρουργεία είναι πολλά. Χθες έκανε άλλο ένα και έπαθε κρίση πανικού… Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σήμερα η Μίνα νιώθει καλύτερα.

Πριν λίγο έγραψε στο προφίλ της στο facebook: 

«14ο χειρουργειο . Αποκατασταση 3 χρονια. Ποσο ακριβα πληρωσα αυτη την βολτα;
Χθες βγηκα απ το χειρουργειο και ειχα κριση πανικου. Τι να σου κανει και η αισιοδοξια μετα απο τοσες ναρκωσεις, μετα απο πνευμονικη εμβολη, μετατραυτικο στρες ολα αυτα δεν ειναι ικανα να σε κανουν να φοβασαι για τη ζωη σου; Τους ετρεξα λιγο αλλα τελος καλα ολα καλα»!

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα