Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Ξεσπά για την Τοπαλούδη και για όλες τις γυναίκες

Ακούστε το άρθρο

«Σταματήστε πια να κατηγορείτε τις γυναίκες για όλες τις εγκληματικές ενέργειες των αντρών!» γράφει στη σελίδα της στο Facebook η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και τη σε βάρος τους καταδικαστική απόφαση.

Η Μίνα Αρναούτη γράφει στην ανάρτησή της: «Μπορεί να ήθελε να πάει και με τους δυο, μπορεί να ήθελε να πάει με όλους τους άντρες στη γη. Δεν ήθελε όμως να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο! Δεν ήθελε να πονέσει τους γονείς της!

Σταματήστε πια να κατηγορείτε τις γυναίκες για όλες τις εγκληματικές ενέργειες των αντρών!

Είναι γνωστή η υπερασπιστική γραμμή να βγει η γυναίκα πόρνη για να δικαιωθεί ο εκάστοτε δολοφόνος ή ένοχος!

Η Ελένη δεν είχε καν την ευκαιρία να ζήσει και να παλέψει όλους τους δαίμονες που θα τη κυνηγούσαν μια ζωή!!

Η Ελένη δεν έζησε με τη ταμπέλα του «βρωμοθήλυκου» που θα της φόρτωναν αν ζούσε για να βγουν λάδι οι ένοχοι (ευκατάστατοι και μη).

Η Ελένη αν ζούσε θα ήταν και πάλι νεκρή. Για όλους ζωντανή και τυχερή αλλά για εκείνη νεκρή!

Τα αγόρια έχουν μπράτσα από τη φύση τους για να υπερασπίζονται και να προστατεύουν τις γυναίκες! Τα αγόρια οφείλουν να είναι προστατεύτηκα και όχι επιθετικά απέναντι στις γυναίκες! Το να προκαλείς έστω σεξουαλικά δεν σκοτώνει! Το να πετάς από γκρεμό σκοτώνει!

*Οι γονείς της Ελένης ήρθαν αντιμέτωποι με όλες αυτές τις κατηγορίες για την ηθική και την ψυχολογία της Ελένης για να έχουν ελαφρυντικά οι ένοχοι… Πώς να αισθάνονται άραγε ρώτησε κανείς; Πόσο να έχουν πληγωθεί αυτοί οι άνθρωποι; Η Ελένη είχε όνειρα κ ένας άντρας την ξεγέλασε».

Σημειώνεται πως η εν λόγω δημοσίευση δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο Facebook. Μπορεί να έχει αφαιρεθεί ή μπορεί να έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις του απορρήτου της.

via

Όλη η επικαιρότητα