Αθλητισμός

Μίνως Σταμάτης: Πρωταθλητής Ελλάδας στο Πανελλήνιο Παραμπάντμιντον!

Ο Μίνως Σταμάτης από τον Πύργο, αθλητής του Α. Σ. Ήφαιστος Πατρών, κατέκτησε και φέτος το χρυσό μετάλλιο!
Ακούστε το άρθρο

Ο Μίνως Σταμάτης από τον Πύργο, αθλητής του Α. Σ. Ήφαιστος Πατρών, κατέκτησε και φέτος το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον 2022, που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη και διοργανώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου: «Η αποστολή του Α. Σ. Ήφαιστος στην #Αλεξανδρούπολη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον του 2022 που διοργανώθηκε από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης επέστρεψε φορτωμένη με μετάλλια. Η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια μας Ελένη Καμπούρη κέρδισε τις εντυπώσεις συναθλητών και προπονητών. Η παρουσία της κρίθηκε από όλους παραπάνω από εξαιρετική κάτι που το επιβεβαιώνουν τα δύο #μετάλλια που κατέκτησε!

Στο μονό κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία SU5, ενώ στο μεικτό διπλό με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Παπουτσόπουλο κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης εξαιρετική κρίθηκε και η παρουσία του Παναγιώτη Παπουτσόπουλου, για πρώτη φορά στην κατηγορία SL3 (είχε αγωνιστεί στην κατηγορία WH2 παλαιότερα), κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο μονό και το χάλκινο στο μεικτό ατομικό με συμπαίκτρια την Ελένη Καμπούρη.

Το μοναδικό χρυσό για τον Ήφαιστο κατέκτησε ο Επαμεινώνδας Σταμάτης στην κατηγορία WH2, χωρίς να χάσει σετ, έτσι κράτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία για ακόμα μία χρονιά».

Όλη η επικαιρότητα