Ηλεία

Μήνυμα δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης για τη νέα σχολική χρονιά

Ακούστε το άρθρο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων μας, να έχουν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Στους εκπαιδευτικούς, της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου μας, εύχομαι αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους αλλά και με τη δράση και τις ενέργειές τους να αποτελέσουν καθοδηγητές και εμπνευστές για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας. Επίσης, σε όλους τους γονείς εύχομαι να συνεχίζουν να αποτελούν το πρότυπο για τα παιδιά τους.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές/τριες, εφοδιασμένοι με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και όραμα, ξεκινούν σήμερα τον αγώνα τους για την ευόδωση των στόχων τους και την αίσια κατάληξη των προσπαθειών τους. Με την απόκτηση της γνώσης που θα αποτελέσει το φάρο για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους υπάλληλους του Δήμου αλλά τους αρμόδιους Aντιδημάρχους που υπερέβαλαν εαυτό και εργάστηκαν σκληρά σε σύντομο χρονικό διάστημα  προκειμένου να παρουσιαστούν τα Σχολεία μας όσο το δυνατόν με την πιο άψογη εικόνα  στον αγιασμό.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα στέκεται αρωγός στον αγώνα των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων!

Είμαι αρωγός στο πλευρό των γονιών και εκπαιδευτικών για να ξεπεραστεί οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί!

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους!


Λέντζας Γιάννης

Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Όλη η επικαιρότητα