Ηλεία

Μήνυμα ενότητας και προόδου στη Ζαχάρω!

Ακούστε το άρθρο

Με το μήνυμα της ενότητας και της προόδου πραγματοποιήθηκε προχθές η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του δήμου Ζαχάρως, στο κατάμεστο από κόσμο πνευματικό κέντρο του δήμου.

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Fopan83@gmail.com

Από νωρίς, συνέρρευσε πλήθος πολιτών για να συμμετάσχει στην εκδήλωση, την οποία λάμπρυνε η παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλοπρόοδων Ζαχάρως με τα εορταστικά τραγούδια, υπό τη συνοδείε του ακορντεόν της Σοφίας Παναγοπούλου.

Ο δήμαρχος Ζαχάρως, Νίκος Φάμελος, ευχύθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, τονίζοντας ότι ο δήμος θα είναι στο πλευρό των δημοτών για να προχωρήσει ό,τι υπόλοιπο άφησε το 2016. «Ελπίζουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για εμάς αλλά και για την πατρίδα μας που είναι σε δύσκολη θέση», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Φάμελος. Η αντιδήμαρχος Ζαχάρως, Αθηνά Γαλάνη, ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν στην εκδήλωση, αλλά και την παιδική χορωδία για την ξεχωριστή πολιτιστική νότα που προσέδωσε, τονίζοντας ότι το 2017 πρέπει να είναι « επικρατήσει αγάπη ειρήνη και υγεία, μακριά από μίση και διχόνοιες.

Να είμαστε μονιασμένοι, για το καλό του δήμου μας και του τόπου μας».Την πίτα ευλόγησαν ο αρχιερατικός επίτροπος π.Αναστάσιος (Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φιγαλείας), ο αρχιερατικός επίτροπος π. Ιωάννης και ο εφημέριος του π.Κων/νος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ζαχάρως. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί είναι ο υπάλληλος του δήμου, Άρης Κατσάμπουλας.

Όλη η επικαιρότητα