Categories: Πολιτική

Μήνυση Γιώργου Καμίνη για έμμεση παρακολούθηση του τηλεφώνου του

Share

Ο Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε, μέσω των social media, ότι κατέθεσε μήνυση για έμμεση παρακολούθηση του τηλεφώνου του.

Στην ανάρτησή του, αναφέρει πως είναι ένα από τα «εξ αντανακλάσεως» θύματα των παρακολουθήσεων, αναφερόμενος στους ανθρώπους που για όσο διάστημα διαρκούσε η παρακολούθηση ενός ατόμου από την ΕΥΠ, συνομίλησαν ή επικοινώνησαν μαζί του».

«Ένας καλός φίλος, ο Γιάννης Αναστασάκος, με τον οποίο επικοινωνώ τακτικά, είναι μεταξύ των προσώπων εκείνων που κατονομάστηκαν σε δημοσιεύματα ως στόχοι παρακολούθησης από την ΕΥΠ» , γράφει ο Γιώργος Καμίνης και συμπληρώνει ότι κατέθεσε σχετική μήνυση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στόχος, συμπληρώνει είναι η δικαστική καταδίκη των υπευθύνων. Ωστόσο, συμπληρώνει, πως «αν η εκτροπή έλαβε την έκταση που οι ενδείξεις μάς επιτρέπουν να φανταστούμε, ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται στην ίδια με μένα μοίρα είναι δυσθεώρητος».

Στην ανάρτησή του, ο Γιώργος Καμίνης κατηγορεί την κυβέρνηση πως «μετέρχεται όλα τα μέσα προκειμένου να υποβαθμίσει τη βαρύτητα της υπόθεσης και να αποτρέψει πάση θυσία την αποκάλυψη της αλήθειας», αναφορικά με τις παρακολουθήσεις.

«Μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή αντιθεσμική συμπεριφορά,  όσοι νιώθουν πως πλήττονται προσωπικά από τις υποκλοπές έχουν χρέος να θυμίζουν και να υπενθυμίζουν στους κυβερνώντες πως δεν θα επιτρέψουν η υπόθεση αυτή να ξεχαστεί», καταλήγει.