Αθλητισμός

Μειώθηκε σε δύο αγωνιστικές η ποινή του Σεμπά

Ακούστε το άρθρο

Κατά μία αγωνιστική μειώθηκε η ποινή του Σεμπά, για την τρικλοποδιά που επιχείρησε να βάλει στον Αραούχο, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Αρχικά ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 200 ευρώ, όμως στην Επιτροπή Εφέσεων η ποινή μειώθηκε σε δύο αγωνιστικές, καθώς εκτιμήθηκε πως δεν επρόκειτο για βιαιοπραγία, αλλά για απόπειρα βιαιοπραγίας.

Αυτό σημαίνει πως ο Σεμπά εξέτισε την ποινή του στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κι έτσι με την έναρξη της νέας περιόδου θα είναι «καθαρός».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμόν 30/2017 απόφασή της δέχθηκε τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior κατά της υπ’ αριθμ. 114/2017 απόφασης Π.Ε./ΕΠΟ. Εξαφάνισε εκκαλουμένη, δέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής τέλεσε απόπειρα βιαιοπραγίας και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα