Ελλάδα

Το μοιραίο ταξίδι του 24χρονου Γιώργου Βακάκη

Το ταξίδι στην Αράχοβα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ έμελλε να ήταν το τελευταίο για τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo, Απόστολου Βακάκη.

Τα τρία βίντεο της ολέθριας σύγκρουσης που προκάλεσε την τραγωδία στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας

Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες της Jumbo στην εθνική οδό, και συγκεκριμένα στο ύψος της Υπάτης, σταμάτησε το νήμα της ζωής του 24χρονου Γιώργου Βακάκη, όταν για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο της μοιραίας Πόρσε, την οποία οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Από την πρωτοφανή σύγκρουση που συγκλόνισε το πανελλήνιο χάθηκαν άδικα ακόμη τρεις ανθρώπινες ζωές.

Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεότερο μέλος της οικογένειας.

Σπούδασε στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην Αμερική, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρεία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης.

Λάτρης των ταξιδιών, ο Γιώργος Βακάκης υπεραγαπούσε τις δύο μεγαλύτερες αδελφές του και ξεκίνησε χαρούμενος την εκδρομή με προορισμό την Αράχοβα, που αποδείχθηκε μοιραία για τον ίδιο αλλά και για τους υπόλοιπους τρεις ανθρώπους.

Από την ώρα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση για το τραγικό τροχαίο, απλοί πολίτες συγκλονίζουν στα social media με τα σπαρακτικά μηνύματα που αναρτούν.

Γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ο οδηγός της φονικής Πόρσε – Το δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο (VIDEO)

Εύχονται κουράγιο και δύναμη πρωτίστως στον άνθρωπο που μπροστά στα μάτια του και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασε τόσο άδικα τη σύζυγο και το τρίχρονο παιδί του.

Παράλληλα μέσα από κάποιες αναρτήσεις εγείρονται θέματα για την έλλειψη οδηγικής παιδείας στη χώρα μας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να θρηνούμε κάθε χρόνο χιλιάδες θύματα στην άσφαλτο. Την ίδια στιγμή περισσότερα από 60.000 άτομα αναζητούσαν χθες στο Facebook το όνομα του 24χρονου οδηγού της Πόρσε, Γιώργου Βακάκη.

Πηγή: ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα