Κόσμος

Μισέλ: Δείτε πώς διέκοψε το φλερτ του Ομπάμα με την πρωθυπουργό της Δανίας (VIDEO)

obama.jpg
Ακούστε το άρθρο

Βούηξε το Twitter αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ για το “ανάρμοστο” φλερτ του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα με την Δανή πρωθυπουργό, τη πανύψηλη και κατάξανθη Ελε Τόρνιγκ Σμιτ, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τον Νέλσον Μαντέλα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος φαινόταν να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη συντροφιά της ξανθιάς πρωθυπουργού της Δανίας σε σημείο τέτοιο ώστε να τους απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός σε διάθεση ανάρμοστη για την περίσταση. Το χειρότερο για τον Ομπάμα όμως ήταν ότι στο… άλλο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγός του Μισέλ, η οποία “φόρτωνε” ώρα με την ώρα και στο τέλος δεν άντεξε να βλέπει τον άνδρα της να “χαριεντίζεται” με την… ξανθιά και αποφάσισε να τους χωρίσει!

Προηγουμένως ο Αμερικανός Πρόεδρος και η Δανή πρωθυπουργός είχαν φτάσει στο σημείο να ποζάρουν για φωτογραφία (selfie) με το κινητό της ξανθιάς πολιτικού, κάτι που απεδείχθη η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη Μισέλ. Η οποία δεν δίστασε να παραβιάσει το πρωτόκολλο και να αλλάξει θέσεις με τον σύζυγό της, να κάτσει δηλαδή ανάμεσα σε αυτόν και την πρωθυπουργό της Δανίας…

www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα