Ελλάδα

Μητέρα Γρηγορόπουλου για Κορκονέα: Είναι ψυχρός εκτελεστής

Για τη δολοφονία του γιου της, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς και για την «πρόσκληση» που της έκανε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για τον θάνατο του 15χρονου, μίλησε σήμερα η Τζίνα Τσαλικιάν.

«Η πρόσκλησή του με αφήνει παγερά αδιάφορη, είναι υποκριτική» είπε σήμερα η μητέρα του Αλέξη, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ».

GRIGORO

«Όταν ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» ανέφερε, ενώ σημείωσε ότι «αν έλεγε συγγνώμη δεν θα σήμαινε τίποτα γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό. Οι χώροι τον επέλεξαν γιατί έχει πωρωμένη ψυχή, είναι ψυχρός εκτελεστής» εκτιμώντας ότι «περίμενε ότι δεν θα τιμωρηθεί».

Η κυρία Τσαλικιάν έκανε λόγο για ένα «σκοτεινό συμβάν» για το οποίο πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε πράγματα και πτυχές που δεν έχουν απαντηθεί.

«Ζητάω να λάμψει η αλήθεια και μια απόφαση δίκαιη για το κοινωνικό αίσθημα» είπε σχετικά με την απόφαση που αναμένει από το δικαστήριο κάνοντας λόγο για μια «τεράστια αδικία σε βάρος ενός αθώου 15χρονου παιδιού». Κατέληξε λέγοντας ότι «ο Κορκονέας λέει ότι ο ίδιος και ο Αλέξανδρος είναι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας… Ποια ιστορία; Είναι ένα αρχαίο δράμα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ξεκίνησε στο Εφετείο Λαμίας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβρη του 2008.

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα