Η μητέρα του Δημήτρη Γκαργκασούλα του Ελληνοαυστραλού δράστη λέει: «Δεν θέλω να ξέρουν πως είμαι η μητέρα του – Να πεθάνει στην κόλαση»

«Δεν ήταν ο εαυτός του…  Ελεγε και ξανάλεγε ότι δεν μπορεί να με αφήσει από τα μάτια του και με απειλούσε ότι εάν δεν πάω μαζί του θα με σκοτώσει…»

Έτσι περιγράφει στην εφημερίδα Herald Sun τις τελευταίες στιγμές που πέρασε δίπλα στον Ελληνοαυστραλό σύντροφό, Δημήτρη Γκαργκασούλα, η Akiir Muo. η γυναίκα που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο όταν έσπειρε το θάνατο στους δρόμους της Μελβούρνης.

«Φώναζε τους ανθρώπους πρόβατα… Οδηγούσε νευρικά… Έλεγε ότι είναι το τέλος του κόσμου και σκόπευε να παρασύρει ανθρώπους στο δρόμο. Μόλις κατάλαβε ότι μας ακολουθούσαν περιπολικά τρελάθηκε. Έλεγε και ξανάλεγε ότι είναι Θεός και ότι θα σκοτώσει πολλούς ανθρώπους» συμπλήρωσε η νεαρή γυναίκα που είναι έγκυος στο παιδί του δράστη της επίθεσης.

Οι γονείς του Δημήτρη Γκαργκασούλα, δεν θέλουν να έχουν πλέον καμία σχέση με το παιδί που έφεραν στον κόσμο και δηλώνουν σοκαρισμένοι από την πράξη του.  «Να πεθάνει στην κόλαση» ανέφερε η μητέρα του, Έμιλι Γκαργκασούλα, στο κανάλι 7 news της Αυστραλίας.«Νιώθω τόσο άσχημα, τέτοια ντροπή… Δεν θέλω να ξέρουν ότι είμαι η μητέρα του…»

«Φυσικά και είναι υπεύθυνος, γιατί οι άνθρωποι με μυαλό ποτέ δεν κάνουν τέτοια πράγματα, ξέρετε» είπε ο πατέρας του, Κρις Γκαργκασούλας.

Η ίδια μίλησε στο κανάλι για τον καυγά μεταξύ του Δημήτρη Γκαργκασούλα και του μικρότερου αδελφού του, Άγγελου, νωρίτερα την ίδια ημέρα.

«Ο Τζίμι [σ.σ. Δημήτρης] μου έλεγε, θα σκοτώσω όλους τους γκέι και τις λεσβίες» είπε η μητέρα του, που παράλληλα αποκάλυψε ότι τα παιδιά της καυγάδισαν για την σεξουαλική ταυτότητα του Άγγελου, του μικρότερου γιου της. 

Σύμφωνα με το CBD, ο Άγγελος μαχαιρώθηκε από τον αδελφό του στο πρόσωπο πριν  ο Δημήτρης Γκαργκασούλας πάρει το αυτοκίνητο να σκορπίσει το θάνατο.