Categories: Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο ελεύθερος χρόνος, τα παιδιά του και το… Luben

Share

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, καθώς εκτός για τα ζητήματα της βίας κατά των γυναικών και την Κιβωτό του Κόσμου μίλησε και για πιο χαλαρά πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι στον ελεύθερό του χρόνο βλέπει τηλεόραση και παραδέχτηκε ότι έχει δει κάποια επεισόδια του Σασμού, που είναι μια σειρά που διαδραματίζεται στην Κρήτη, αλλά και Netflix.

Επιπλέον, σημείωσε ότι παρακολουθεί ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας ότι «είναι πολύ ωραίο τώρα που έχει Μουντιάλ στις 9 το βράδυ κι έχει ένα ματς να δούμε», ενώ αποκάλυψε ότι ακούει μουσική στις περιοδείες και στο αυτοκίνητο.

«Η Μαρέβα παραπονιέται όταν παίρνει τηλέφωνο τα παιδιά και δεν τα βρίσκει»

Για τη σχέση με τα παιδιά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «τσακώνομαι με τα παιδιά μου για τους ίδιους λόγους που τσακώνονται οι γονείς με τα παιδιά τους», ενώ παραδέχτηκε ότι «η Μαρέβα παραπονιέται όταν τα παίρνει τηλέφωνο και δεν τα βρίσκει».

«Σημαντικό να έχεις χιούμορ και να αυτοσαρκάζεσαι»

Για την κίνησή του να απαντήσει σε ανάρτηση του Luben για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανέφερε τα εξής:

«Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να γελάς να έχεις χιούμορ και να αυτοσαρκάζεσαι. Κάνουμε και τέτοιες πλάκες στο γραφείο και ήταν μια έμπνευση της στιγμής να απαντήσουμε στο Luben και να γράψω ότι από το Καλάθι της Ταβέρνας λείπουν τα ντολμαδάκια».