Ηλεία

ΜΟΔ Αμαλιάδας: Αθωώθηκε για απόπειρα στον φονιά του πατέρα του!

Μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τις 7:30 το απόγευμα, ο 37χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα αθώος (7-0)...
Ακούστε το άρθρο

Υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε μια οικογενειακή βεντέτα που κρατά χρόνια στο νησί της Ζακύνθου, εκδικάστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας, με κατηγορούμενο άτομο της μιας οικογένειας.

Κατηγορούμενος ήταν μέλος της μίας οικογένειας, που φέρονταν ότι πυροβόλησε τον άνθρωπο που είχε σκοτώσει πριν από χρόνια τον πατέρα του!

Μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε μετά τις 7:30 το απόγευμα, ο 37χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα αθώος (7-0), με την πρόταση της Εισαγγελέως ωστόσο να είναι υπέρ της καταδίκης του.

Το Δικαστήριο ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, κάτω από «δρακόντεια μέτρα» ασφαλείας, μιας και η βεντέτα έχει συνεχιστεί, με τελευταίο θύμα πριν από 25 περίπου χρόνια τον πατέρα του κατηγορούμενου, που χθες τελικά αθωώθηκε για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά του ατόμου που είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί για τον φόνο του πατέρα του!

Η υπεράσπιση αρνήθηκε πλήρως την εμπλοκή του κατηγορούμενου στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, η οποία έγινε το 2015 σε περιοχή της Ζακύνθου.

Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς και οι συνεργάτες του.

Όλη η επικαιρότητα