Αθλητισμός

Μοναδικό υπερθέαμα απόψε στο «Κάστρο» του Αγίου Ανδρέα!

kastro.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στο «Κάστρο» του Αγίου Ανδρέα στο Κατάκολο στρέφονται απόψε τα βλέμματα του κοινού, καθώς για πρώτη φορά το αθλητικό κοινό της Ηλείας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει 15 επίλεκτους αγώνες kick  boxing με αθλητές κυρίως από την Πελοπόννησο στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Open Championship – summer edition» του promoter Δημήτρη Κατσιάρα.

Στη 12ετούς διάρκειας διοργάνωση έχουν συμμετάσχει και αναδειχθεί πάνω από 1200 αθλητές από όλη τη χώρα, και στην Ηλεία θα διεξαχθεί το τρίτο κατά σειρά «βραδινό» πρωτάθλημα.

Ξεχωριστή λάμψη στην παρουσίαση δίνει η δημοφιλής πρωταθλήτρια του kickboxing, Μαρία Πανταζή, γνωστή και ως Iron Barbie, ενώ όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσοτυν την Αρετή Μαστροδούκα, τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στην πυγμαχία.

Ο κος Κατσιάρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρουσίασε τα ζευγάρια των αθλητών που θα συμμετάσχουν, τόνισε την αυξανόμενη ανταπόκριση της νέας γενιάς στην ενασχόληση με τα μαχητικά αθλήματα και κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο «Κάστρο» το βράδυ του Σαββάτου, για να παρακολουθήσει μοναδικό υπερθέαμα.

Kατά τη διάρκεια του event, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει στο ring την ξεχωριστή επίδειξη από τη νεαρή αθλήτρια του Tae kwon Do, Λίνα Ξυνή, η οποία έχει διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο και έχει τρία νταν αν και είναι μόλις 14 ετών!

Όλη η επικαιρότητα