Lifestyle

Μοντέλο ανεβάζει φωτό με μπικίνι και… φαίνεται το μωρό μέσα στην κοιλιά της

Ακούστε το άρθρο
Μπορείτε να δείτε το περίγραμμα του αγέννητου μωρού του μοντέλου Adrianna Sant’anna σε αυτήν τη φωτογραφία;

Διότι πολλοί στην Βραζιλία ισχυρίζονται ότι μπορούν να διακρίνουν το περίγραμμα του εμβρύου της στην φωτό που ανέβασε η ίδια η Sant’anna στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην σέξι φωτό, η 24χρονη μαμά, που φοράει ένα αποκαλυπτικό μπικίνι. Αυτό που λένε πολλοί είναι πως το κεφάλι του μωρού είναι ορατό ακριβώς πάνω από τον ομφαλό στην κοιλιά της Sant’anna και ότι το αγέννητο μωρό είναι σε… εμβρυακή στάση από κάτω.

Ακολουθούν μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι “φίλοι” του 24χρονου μοντέλου σε αυτήν τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:

“Πόσο χαριτωμένο είναι να βλέπεις το μωρό στην κοιλιά της”

“Μπορώ να δω το μωρό στην μήτρα της να πιέζει την κοιλιά της”.

“Καλή φάση! Τώρα πια έχω δει μωρό και πριν ακόμα γεννηθεί”.

μωρό

Αλλά σε μια συνέντευξη που έδωσε ένας γυναικολόγος στο Her.ie, αντικρούει την ιδέα ότι είναι δυνατό να δούμε το περίγραμμα ενός εμβρύου έξω από την κοιλία. Ο δρ. N. Pisal δήλωσε: “Το έμβρυο περιβάλλεται από αμνιακό υγρό, πλακούντα και το τοίχωμα της μήτρας, γι’ αυτό και είναι απίθανο αυτό που βλέπουμε να είναι το έμβρυο. Το πιο πιθανό είναι πως βλέπουμε τους κοιλιακούς μυς της κοπέλας να έχουν πιεστεί σε μια θέση που τους κάνει να ‘βγαίνουν προς τα εμπρός’ ακριβώς επειδή πίσω από τους μυς υπάρχει η μήτρα της εγκύου με το έμβρυο. Ωστόσο, είναι αδύνατο να είμαστε απόλυτα βέβαιοι”.

Εσείς, τι λέτε;…

Πηγή: iatropedia 

Όλη η επικαιρότητα