Αθλητισμός Αχαϊα

Motorwest 2019: Η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση …έρχεται

Η «Motorwest 2019» είναι η πρώτη περιφερειακή έκθεση οχημάτων που λαμβάνει χώρα στην πόλη της Πάτρας με αναφορά σε όλη την γεωγραφική περιοχή της Δυτικής και παρα-Ιόνιας Ελλάδας, και θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα το διήμερο 2-3  Φεβρουαρίου 2019.

Την έκθεση την διοργανώνει η ΦΙΛΜΠΑ, που ιδρύθηκε το 1997 σαν θυγατρικό Σωματείο του Διεθνούς Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας. Mετέχουν άτομα που ασχολούνται με διοργανώσεις αγώνων από το 1965, δηλαδή έχουν εμπειρία πλέον των 45 ετών στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Η ΦΙΛΜΠΑ Διοργανώνει κυρίως Αγώνες Ταχύτητας Αυτοκινήτων, Αγώνες Αναβάσεων Αυτοκινήτων, Πλοηγήσεις, Αγώνες MOTO-CROSS και εκδηλώσεις με παλιά Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες. Τα μέλη της ΦΙΛΜΠΑ είναι βασικά στελέχη σε όλους τους Αγώνες Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας του Πανελλήνιου, Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που γίνονται στη χώρα μας.

Συνδιοργανωτής και αρωγός η 132χρονη περιφερειακή εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με την καθημερινή της έκδοση που συνοδεύεται με περιοδικές εκδόσεις. Τα τελευταία χρόνια η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» πρωταγωνιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας με την διοργάνωση συνεδρίων και ημερίδων (Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Ελλάδας, Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων, κ.α.). Και βέβαια η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» πρωταγωνιστεί στην κάλυψη του χώρου των δύο και τεσσάρων τροχών στη Δυτική Ελλάδα με το εβδομαδιαίο ένθετο «ΑUTO& MOTO», το περιοδικό «AUTOMOTOPATRAS MAGAZINE» και τον ιστότοπο automotopatas.gr.

Η διοργάνωση αποσκοπεί στη προβολή πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας εταιριών που σχετίζονται με τους δύο και τέσσερις τροχούς, στο πλατύ καταναλωτικό κοινό της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και η μεταξύ τους αλληλεπίδραση που θα συμβάλλει σε μελλοντικές κερδοφόρες συνεργασίες. Σημαντική μας προτεραιότητα η ανάδειξη καινοτόμων επιχειρήσεων που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με ότι έχει «κινητήρα», αλλά και οικολογικών λύσεων σε μία περίοδο που η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί παγκόσμια προτεραιότητα.

Η «Motrowest 2019» δεν θα περιοριστεί στην προβολή εκθετών και χορηγών. Ημερίδες θα λάβουν χώρα με στόχο την ενημέρωση του κοινού αλλά και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων.

Σας  καλούμε στην νέα μηχανοκίνητη γιορτή μας, με την σιγουριά ότι η «Motorwest» θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια.

Όλη η επικαιρότητα