Προγνωστικά

Μουντιάλ 2018: «Με το μαχαίρι στα δόντια» – Τα σημερινά προγνωστικά

Ακούστε το άρθρο

Καθοριστικό το ματς της Αργεντινής με τη Νιγηρία, την οποία έχει νικήσει τέσσερις φορές σε ισάριθμα ματς σε προηγούμενα Μουντιάλ.

Με την Paynow μπορείτε να αγοράσετε προπληρωμένες κάρτες paysafe, moneysafe και paykasa από την άνεση της πολυθρόνας σας με ένα κλικ.
Η paynow σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ.

Τελευταία ευκαιρία για την Αργεντινή προκειμένου να περάσει στη φάση των 16. Το μόνο θετικό για την «αλμπισελέστε» στο αποψινό ματς με τη Νιγηρία (9.00 μ.μ. ΕΡΤ1) για τον 4ο όμιλο είναι ότι έχει ξαναβρεθεί απέναντί της στο παρελθόν σε φάση ομίλων τέσσερις φορές και κατάφερε να τη νικήσει σε όλες. Κατά τα άλλα το ηλεκτροσόκ που προκάλεσε η βαριά ήττα από την Κροατία παραμένει αμφίβολο αν θα βοηθήσει τον Μέσι και τους υπόλοιπους να συνέλθουν.

Τα ρεπορτάζ λένε ότι ο Χόρχε Σαμπάολι θα είναι διακοσμητικό στοιχείο στον πάγκο της ομάδας. Μέσι και Μασεράνο θα βγάλουν την ενδεκάδα, με τον Ιγκουαΐν να παίζει στην κορυφή. Οπως και να ‘χει, ό,τι κι αν γίνει, όσα παρασκήνια και να βγουν στην επιφάνεια, η Αργεντινή θα είναι διαφορετική από τα δύο προηγούμενα ματς γιατί θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια.

Απλώς μπορεί να μην της φτάνει το τρίποντο για να πανηγυρίσει την πρόκριση, αν την ίδια ώρα νικήσει και η Ισλανδία την Κροατία. Μετά θα παίξουν ρόλο τα κριτήρια, με τους Ισλανδούς προς το παρόν να υπερτερούν κατά ένα γκολ στη διαφορά τερμάτων και κατά πολύ στο κριτήριο του fair play με τις κάρτες.

Βέβαια, το 1,50 στο «διπλό» ή και λίγο παραπάνω δεν μας εμπνέει για να ποντάρουμε υπέρ της Αργεντινής. Χίλιες φορές στο 1Χ που πληρώνει στο 2,60. Η δική μας επιλογή είναι ξεκάθαρα τα 2-3 γκολ σε απόδοση 2,00. Χωρίς να νοιαστούμε για τον νικητή, τον σκόρερ και το ποια ομάδα θα προκριθεί. Η Νιγηρία βολεύεται πιθανότατα και με ισοπαλία για να τερματίσει δεύτερη και αν κρίνουμε από το νικηφόρο 2-0 με την Ισλανδία, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος θα είναι. Με νίκη είναι σίγουρα δεύτερη και έχει απειροελάχιστες πιθανότητες για την πρωτιά.

Από την Κροατία εξαρτάται

Στο άλλο παιχνίδι για τον 4ο όμιλο τα πάντα εξαρτώνται από την Κροατία. Πρώτα από τη διάθεση που θα δείξει και μετά από την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ζλάτκο Ντάλιτς. Περιμένουμε να έχει αρκετές αλλαγές (έξι παίκτες είναι στο όριο με τις κάρτες) και να μην δώσει και πολύ μεγάλη σημασία στο παιχνίδι. Πολύ δύσκολα άλλωστε θα χάσει την πρωτιά.

Η Ισλανδία δεν είναι επιθετική ομάδα, ωστόσο δεν έχει άλλη ευκαιρία για να διεκδικήσει την πρόκριση. Πρέπει να δείξει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι της για να έχει πιθανότητες να πάρει το τρίποντο. Είναι και έξι συνεχή ματς χωρίς νίκη. Με όλα αυτά τα δεδομένα θα αποφύγουμε το ποντάρισμα στον αγώνα που θα γίνει στο Ροστόβ.

Νιγηρία – Αργεντινή / 2-3 γκολ / 2,00 / 50 μονάδες

Πηγή: www.scorakias.comΠροκαλέστε τη τύχη σας επισκέπτοντας ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ…

…ή κάντε εγγραφή σε μία από τις παρακάτω στοιχηματικές online εταιρείες

Όλη η επικαιρότητα