Ποδόσφαιρο

ΜΟΥΝΤΙΑΛ Ρωσία 2018

Ακούστε το άρθρο

Η Κροατία ζει… το δικό της «2004»

 Εικόνες… εθνικής παράνοιας σε κάθε γωνιά της Κροατίας και στα πρωτοσέλιδα του Τύπου της γειτονικής χώρας που ζει το δικό της παραμύθι με την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ!

Η απογοήτευση και η υπερηφάνεια των Άγγλων 

H επόμενη μέρα του αποκλεισμού από τον τελικό του Μουντιάλ, βρίσκει την ποδοσφαιρική Αγγλία απογοητευμένη αλλά εθνικά υπερήφανη για την επιστροφή των «λιονταριών»! Η πορεία στο Μουντιάλ έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στις τάξεις των «Λιονταριών» για το μέλλον, με τον Βρετανικό Τύπο να επαινεί τα μέλη της αποστολής για τα κατορθώματά τους στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Ναβάλκα η Πολωνία

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Πολωνίας ανακοίνωσε επισήμως την Πέμπτη το όνομα του αντικαταστάτη του Άνταμ Ναβάλκα στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον παλαίμαχο διεθνή επιτελικό μέσο Γέρζι Μπρζέτσεκ, ο οποίος την τελευταία οκταετία εργαζόταν σε συλλόγους της πατρίδας του και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει στο Euro του 2020 καλύτερη εικόνα από την απογοητευτική του προκατόχου του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Κωστένογλου είχε προβλέψει τον τελικό Γαλλία-Κροατία!

“Προφητικές” ικανότητες έχει ο -γνωστός για τη σχέση του με τα Θεία- έμπειρος τεχνικός. Ο Νίκος Κωστένογλου είχε προσκληθεί κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων στην εκπομπή της ΕΡΤ για το Μουντιάλ κι όταν του ζητήθηκε η εκτίμησή του για το ζευγάρι του τελικού, είπε το “Γαλλία-Κροατία”!

Και η προχθεσινή ιστορική επιτυχία της “χρβάτσκα”, που απέκλεισε την Αγγλία και θα δώσει το “παρών” για πρώτη φορά σε τελικό Μουντιάλ, ήρθε για να επιβεβαιώσει τον άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, με τον Γιάννη Γκούμα που ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ να σχολιάζει: «Έχει μιλήσει με τον Θεό»! 

ΕΠΟΣ: Το ΕΚΑΒ της Πορτογαλίας τρολάρει τον Νεϊμάρ

Απίστευτο κι όμως… πορτογαλικό! Οι θεατρινισμοί του Νεϊμάρ στο Μουντιάλ αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το ΕΚΑΒ της Πορτογαλίας, ώστε να περιορίσει τις κλήσεις που δεν αφορούν σε σοβαρά περιστατικά.

Ιδιαίτερα ευρηματικοί φάνηκαν οι Πορτογάλοι και τρολάρουν τον Νεϊμάρ με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Ο λόγος βέβαια που το κάνουν είναι σοβαρός, καθώς όπως αναφέρει η υπηρεσία ΙΝΕΜ (το πορτογαλικό ΕΚΑΒ) στο twitter: «Το 75,8% των κλήσεων στο νούμερο 112 στην πραγματικότητα δεν είναι επείγοντα».

Στη σχετική δε φωτογραφία, έχουν τον Νεϊμάρ να… σφαδάζει στο έδαφος!

Αμφίβολος ο Πέρισιτς για τον τελικό

Ο Ιβάν Πέρισιτς ήταν ο κορυφαίος της Κροατίας κόντρα στην Αγγλία, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μία ασίστ, ωστόσο ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει για τον μεγάλο τελικό με τη Γαλλία.

Ο άσος της Ίντερ μεταφέρθηκε για εξετάσεις σε νοσοκομείο της Μόσχας μετά από τη λήξη του αγώνα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Οι εξετάσεις έδειξαν τελικά τράβηγμα κι έτσι η συμμετοχή του στο ματς με τη Γαλλία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στο Μουντιάλ η Πάμελα Άντερσον, πανηγύρισε για τον Ραμί!

Όλη η επικαιρότητα