Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Έφυγε από την αποστολή της Αγγλίας ο Γουάιτ και δεν θα επιστρέψει

Τι ανακοίνωσε η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία
Ακούστε το άρθρο

Ηεθνική Αγγλίας πήρε την πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ 2022 και περιμένει το παιχνίδι με τη Σενεγάλη έχοντας ως στόχο να προκριθεί στους προημιτελικούς, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πάντως να μην υπολογίζει από εδώ και πέρα στον Μπεν Γουάιτ που αποχώρησε από το Κατάρ για να επιστρέψει στην πατρίδα του και θα παραμείνει εκεί.

Η αλήθεια είναι ότι το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο έχει κυλήσει ήρεμα μέχρι στιγμής σε ό,τι αφορά τους Άγγλους, αφού όλα δείχνουν να είναι καλά στην ομάδα και δεν υπάρχουν προβλήματα. Ή τουλάχιστον δεν υπήρχαν, γιατί από εδώ και πέρα τα «τρία λιοντάρια» έχουν έναν παίκτη λιγότερο στην αποστολή.

Αυτός που αποχώρησε είναι ο Γουάιτ, ο οποίος επιστρέφει στην Αγγλία και δεν θα γυρίσει στο Κατάρ, όπως ενημέρωσε και η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ αναγκάστηκε να αποχωρήσει για προσωπικούς του λόγους, χωρίς να διευκρίζεται κάτι παραπάνω.

Παράλληλα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ζητάει από τον Τύπο να σεβαστεί το γεγονός ότι είναι προσωπικό θέμα του Γουάιτ, ο οποίος πάντως δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στα τρία παιχνίδια του ομίλου.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα