Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Η συγκινητική ανάρτηση του Πελέ για Αργεντινή, Μαραντόνα και Μέσι

Ο Πελέ έστειλε το μήνυμά του για τη δικαίωση του Λιονέλ Μέσι, τα τέσσερα γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ και φυσικά τη χαρά του Ντιέγκο Μαραντόνα από τον ουραγό, ύστερα από την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή.
Ακούστε το άρθρο

Ο Πελέ ήταν από τους πρώτους που συνεχάρησαν δημόσια την Αργεντινή για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, έστω και… αντίπαλος μια ζωή. Ο μυθικός Βραζιλιάνος τοποθετήθηκε μέσω Instagram και αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, τον φίλο του Κιλιάν Εμπαπέ, το Μαρόκο και φυσικά τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

“Σήμερα το ποδόσφαιρο συνέχισε να αφηγείται την ιστορία του, όπως πάντα, με ένα συναρπαστικό τρόπο, με τον Μέσι να κατακτά το πρώτο Μουντιάλ του, όπως άξιζε στην πορεία του. Αγαπητέ φίλε μου Εμπαπέ, πέτυχες τέσσερα γκολ σε έναν τελικό… Τι δώρω ήταν να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα για το μέλλον του αθλήματός μας. Και δεν θα παραλείψω να συγχαρώ το Μαρόκο για την απίθανη πορεία του. Είναι σπουδαίο να βλέπουμε την Αφρική να λάμπει. Συγχαρητήρια Αργεντινή. Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα”, ήταν το μήνυμα του “μαύρου μαργαριταριού”.

View this post on Instagram

A post shared by Pelé (@pele)

Όλη η επικαιρότητα