Αθλητισμός

Μουρίνιο: Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν

Με την απομάκρυνση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο να είναι θέμα ωρών η "Telegraph" γράφει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι υποψήγφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν
Ακούστε το άρθρο

Ο Special One ή αλλιώς Ζοσέ Μουρίνιο είναι υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την “Telegraph”.

Όπως γράφει το πρώτο θέμα, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο που είναι στη “μαύρη λίστα” του Κιλιάν Εμπαπέ και είναι θέμα ωρών να αποτελέσει παρελθόν από τους Παριζιάνους. Έτσι όλοι ψάχνουν να βρουν τον νέο προπονητή της ομάδας της Γαλλίας.

Ήδη έχουν γραφτεί σενάρια για επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν με τον Γάλλο να μην είναι ιδιαίτερα θετικός και πλέον στο κάδρο έχει μπει και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με την «Telegraph», το προφίλ του Πορτογάλου αρέσει στους Παριζιάνους, οι οποίοι τον θεωρούν τον κατάλληλο για να οδηγήσει τον σύλλογο σε ευρωπαϊκές κορυφές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που έγινε ο πρώτος στην ιστορία που κατέκτησε το Champions League, το Europa League και το Conference League, έχει συμβόλαιο με την Ρόμα και όπως έχει τονίσει θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Ρωμαίους.

Βέβαια τα χρήματα και οι εγγυήσεις που μπορεί να προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν ίσως να του αλλάξουν τη γνώμη.

Άλλα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτά των Γκαλτιέ (Νις), Αμορίμ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Γκαγιάρδο (Ρίβερ Πλέιτ) και Τιάγκο Μότα.

Όλη η επικαιρότητα