Πολιτική

Μπαλάφας: Θα θέλαμε να συνευρεθούμε με το ΠΑΣΟΚ

mpalafas3.jpg

Θετική χαρακτήρισε τη στάση του ΠΑΣΟΚ στη Διάσκεψη των Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ ο Γιάννης Μπαλάφας. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα να συνυπάρξουν ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ, απάντησε «έχουν δει πολλά τα μάτια μας, γίνονται καινούργια πράγματα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0, ο υφυπουργός Εσωτερικών δήλωσε:

Προφανώς θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να αφήσει τον σφικτό εναγκαλισμό με τον φιλελεύθερο χώρο και θα βλέπαμε μια κοινή πορεία, αλλά να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να είναι «κώλος και βρακί» με τη ΝΔ.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Μπαλάφας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επιχείρησε να βάλει τάξη μετά από 27 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο και να πληρώνουν όσοι κατέχουν δημόσιο αγαθό, ενώ άφησε αιχμές εναντίον του ΣτΕ για το θέμα του ανασχηματισμού όταν ρωτήθηκε: Οι προτάσεις της κυβέρνησης αφορούσαν τον έλεγχο νομιμότητας των υπουργείων και είδαμε οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο συμβούλιο της επικρατείας να διαρρέονται. «Με ριφιφί; Δεν ξέρω τι να πω».

Ο κ.Μπαλάφας, εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του, ότι η ΝΔ στην ερχόμενη διάσκεψη προέδρων την ερχόμενη Πέμπτη  θα ψηφίσει θετικά και θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

newpost.gr

Όλη η επικαιρότητα