Αρθρογραφία

Μπαλαούρας: Δικαίωση για την υπόθεση της Folli Follie

Ακούστε το άρθρο

 Η Οικονομική Εισαγγελία έκλεισε και έθεσε στο αρχείο την υπόθεση της δήθεν εμπλοκής στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Αραχωβίτη και εμού στο σκάνδαλο της της Folli Follie. Να σημειωθεί ότι ούτε καν μας κάλεσαν για κατάθεση! 

Πρωτοσέλιδα και πρώτη είδηση σε κανάλια-ραδιοφωνικούς σταθμούς επί βδομάδες, στηριζόμενα σε ένα mail, ενός ατόμου που ούτε καν στέλεχος της εταιρίας υπήρξε, πιθανόν για να κερδίσει την εύνοια των αφεντικών του!

Και αυτό γιατί προσπάθησα να βοηθήσω να σταθούν, στη χειμαζόμενη τότε εποχή, στα πόδια τους Νοσοκομεία, Πυροσβεστική ή κοινωνικές δομές της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Ηλείας, από ιδρύματα και εταιρίες, χωρίς καμιά άλλη επαφή. Μόνοι τους έκαναν την έρευνα αγοράς, μόνοι τους τα αγόρασαν, μόνοι τους τα παρέδωσαν!   

Πάρα πολλές φορές με στοχοποίησαν πολιτικά, στις δύο από αυτές υπήρξε ενορχηστρωμένη προσπάθεια  «δολοφονίας χαρακτήρα». Την πρώτη από ΤΑ ΝΕΑ και τώρα για τη Folli Follie.

Είναι πασιφανές ότι η επίθεση γινόταν για να πληγεί το Ηθικό Πλεονέκτημα της Αριστεράς, που η πλειοψηφία του λαού έχει απονείμει σε στελέχη της, από την πορεία της αγωνιστικής και πολιτικής διαδρομής τους!!

Δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι αυτά δε μας πτοούν. Αντίθετα, μας τροφοδοτούν με δύναμη για τις ιδέες και δράσεις μας.   

Βέβαια, ούτε αυτή η δικαίωση θα τους κάνει να ζητήσουν συγνώμη, ούτε καν θα δημοσιεύσουν όπως πρέπει τη σημαντική αυτή εξέλιξη….

Όλη η επικαιρότητα