Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Μονόδρομος η νίκη για ΠΑΟΒ

Στις 5 μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας υποδέχεται τον δυνατό φέτος Παλληξουριακό, και χρειάζεται μόνο τη νίκη αν θέλει να επιστρέψει στη Γ ́ Εθνική
Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ κρίσιμο ματς, ίσως… το κρισιμότερο της ιστορίας του, καλείται να δώσει σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟ Βάρδας. Καθώς στα πλαίσια της «μάχης» της ανόδου στην Γ ́ Εθνική, υποδέχεται στις 5μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, τον Παλληξουριακό, για την 4η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ.

Η ομάδα του ΠΑΟΒ, έχει δώσει δύο αγώνες έως τώρα, κι έχει 4 βαθμούς, ενώ εκκρεμεί και η ένσταση κατά του Α.Ο. Λεβάντε για αντικανονική συμμετοχή του Καπετάνη, που θα εκδικαστεί στις 2 Ιουνίου και είναι πολύ πιθανό να την κερδίσει. Ο σημερινός αντίπαλος του ΠΑΟΒ ο Παλληξουριακός, έχει 6 βαθμούς επίσης σε 2 αγώνες (έχει κάνει και αυτός ρεπό), έχοντας κερδίσει εντός Αμυκλιακό και Λεωνίδιο. Με πέντε ομάδες να ερίζουν για τρία εισιτήρια ανόδου, καθώς Λεβάντε και Λεωνίδιο έχουν τεθεί ήδη εκτός μάχης, το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους «ταύρους».

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βασίλη Παπασπηλιόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με το Λεωνίδιο την Τετάρτη 17 Μαΐου. Ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης, που έχει υποστεί διάστρεμμα, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί, ακόμα και με ένεση αν χρειαστεί, ελέω της κρισιμότητας του αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι απολύτως καλά.

Έκκληση από τη διοίκηση του ΠΑΟΒ σε όλη τη φίλαθλη Ηλεία

«Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ καλεί όλους τους φιλάθλους της Ηλείας, να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, το προτελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, να πάρει τη νίκη, και να βρεθεί ένα ακόμα βήμα, ποιο κοντά στη Γ ́ Εθνική».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(Σε 3 αγωνιστικές)
Παναιγιάλειος Αμυκλιακός Παλληξουριακός Παμβουπρασιακός Εράνη
Λεβάντε
Λεωνίδιο
(Οι τρεις πρώτες ομάδες παίρνουν την άνοδο για τη Γ ́ Εθνική. Στη διοργάνωση αυτή, δεν μετρούν τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια, επειδή είναι πρωτάθλημα του ενός γύρου. Μοναδικά κριτήρια ισοβαθμίας είναι οι διαφορές τερμάτων και εν συνεχεία η καλύτερη επίθεση).

ΣΚΟΡΕΡ
3: Γκάτσης (Παναιγιάλειος), Λαθύρης (1π) (ΠΑΟΒ),
2: Τσουκαλάς (Λεβάντε), Μιχαλό- πουλος (Εράνη), Λεπενιώτης (Παλληξουριακός), Γκάτσης (Παναιγιάλειος), Κόλλιας (Εράνη). 1: Κρεβατάς, Λαζαρίδης, Ξιφαράς (Αμυκλιακός), Μπράτι (Παλληξουριακός), Μπάρκας, Γεωργιόπουλος (Εράνη), Σ. Γιαννούσης (Λεωνίδιο), Αρβανίτης.

ΑΥΤΟΓΚΟΛ
1: Μπαϊρακτάρι (Λεωνίδιο)

Η επόμενη 4η αγωνιστική και οι διαιτητές: – Κυριακή 28 Μαΐου 3.45μ.μ.: Α.Ο. Λεβάντε – Παναιγιάλειος: Λιάρος, Σοβολος, Μπεκιάρης (Λακωνίας)
5μ.μ.: ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός: Ρέκκας, Ηλ. Μπουρίκας, Χρ. Μπουρίκας (Μεσσηνίας)
5μ.μ.: Λεωνίδιο – Εράνη Φιλιατρών: Τριανταφύλλου, Γκουριώτης, Δημητρόπουλος (Αργολίδας)
Ρεπό: Αμυκλιακός

Όλη η επικαιρότητα