Παραπολιτικά

Μπέρδεμα με το όνομα στο ΚΙΝΑΛ

Η αντίδραση Τσούνη.
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη ήταν ένα από αυτά που είχαν προκριθεί αρχικά για την ψηφοφορία της Κυριακής, μαζί με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Τελικά, με αιφνιδιαστικό τρόπο αποσύρθηκε από την ψηφοφορία η πρώτη επιλογή και έμειναν οι επιλογές ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και σκέτο Κίνημα Αλλαγής. Η απόφαση δημιούργησε αρκετή νευρικότητα σε ένα κομμάτι της παράταξης, για διαφορετικούς λόγους. Αλλοι έλεγαν πως το Κίνημα Αλλαγής, σκέτο, δεν αλλάζει κάτι, άρα γιατί να μπει σε ψηφοφορία, άλλοι σημείωναν πως το ΠΑΣΟΚ έχει προαναγγελθεί ως… επιστροφή, άρα οι επιλογές δεν καλύπτουν μια ειλημμένη απόφαση.

Αντίδραση Τσούνη

Μια διαφορετική αντίδραση ήρθε από τον σύζυγο της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη, που έθεσε και το θέμα του ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ. «Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να υπάρχει επιλογή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ως συνιστώσα στο Κίνημα Αλλαγής. Ετσι θα υπάρχει το παράδοξο φαινόμενο ο τίτλος ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται και στο ΑΦΜ του καθαρού φορολογικά Κινήματος Αλλαγής και στο μαυρισμένο ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ. Αρα δίνουμε λαβή να μαυρίσουν και τα δύο. Αν υπήρχε δυνατότητα να ρυθμιστούν τα χρέη, τότε δεν υπήρχε και λόγος να αλλάξει το όνομα», σημειώνει ο κ. Τσούνης και καταλήγει: «Δηλαδή η Φώφη ήταν χαζή; Δεν μπορούσε αυτή να ονομάσει το κόμμα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής;».

Πηγή: kathimerini.gr

Όλη η επικαιρότητα