Lifestyle Smile

Μπισμπίκης για Βανδή: «Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου»

Ο ηθοποιός πιο εξωστρεφής από ποτέ μιλάει δημόσια με πάθος και θαυμασμό για τη σύντροφό του.
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας show biz. 

Το ζευγάρι πλέον κυκλοφορεί και δεν κρύβει τον έρωτά του.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης που μέχρι πρόσφατα τον γνωρίζαμε μόνο μέσα από τα επαγγελματικά από τότε που βρέθηκε στον δρόμο του η Δέσποινα Βανδή όπως παραδέχεται και ο ίδιος έχει αλλάξει. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Down Town» τόσο για τη διάσταση που έχει στα media η προσωπική του ζωή όσο και την ίδια τη Βανδή και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Τους τελευταίους μήνες, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης σου με την Δέσποινα Βανδή, νομίζω ότι η ζωή σου έχει αλλάξει τελείως.

Πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο.

Κατάφερες να συμβιβαστείς με τη δημοσιότητα που έχει πλέον η προσωπική σου ζωή;

Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν.

Η Δέσποινα, που το έχει ζήσει πολλά χρόνια όλο αυτό, σε είχε προετοιμάσει;

Μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί. Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα, όπως λες, είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά.

Πιστεύεις ότι όντως ενδιαφέρει τον κόσμο σε τέτοιο βαθμό η σχέση που μπορεί να έχουν δυο διάσημα πρόσωπα;

Δε ξέρω ρε φίλε. Δε το έχω καταλάβει. Προφανώς για να μας κυνηγάνε θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Ίσως να το βλέπουμε οι άνθρωποι κάπως σαν τη ζωή που δε ζήσαμε, σαν το άπιαστο όνειρο. Λένε “η star με τον ηθοποιό”. Και; Τι διαφορετικό έχουμε δηλαδή από τους άλλους ανθρώπους επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου. Και; Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ερωτευμένοι και να περνάνε μια ωραία περίοδο με τον σύντροφό τους. Σε τι διαφέρουμε εμείς; Τα ίδια συναισθήματα με όλους τους ανθρώπους έχουμε.

Νομίζω πως το γοητευτικό στη σχέση σας είναι η αντίφαση. Ότι κανείς, φαινομενικά, δε θα μπορούσε να σας φανταστεί μαζί.

Αυτό σίγουρα ιντριγκάρει, το καταλαβαίνω. Είναι όμως η “βιτρίνα”. Τη Δέσποινα την έχει κάπως ο κόσμος στο μυαλό του, όπως και εμένα μου έχουν φορέσει την ταμπέλα του κουλτουριάρη – που δεν είμαι κουλτουριάρης, το ακούω σαν βρισιά όταν μου το λένε. Στον πυρήνα μας, εγώ βλέπω ότι η Δέσποινα είναι ένα rock άτομο και ταιριάζουν οι ψυχές μας. Είμαστε πολύ κοντά αν βγάλεις το περιτύλιγμα.

Τελικά, τι σε έκανε να την ερωτευτείς;

Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της.

Όλη η επικαιρότητα