Αθλητισμός

«Μπλε» μέχρι το 2019 ο Ντιέγκο Κόστα, έναντι 39 εκατ. ευρώ

mple_mehri_to_2019_o_ntiegko_kosta_enanti_39_ekat._eyro.jpg
Ακούστε το άρθρο
Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του εφετινού καλοκαιριού έγινε πραγματικότητα. Ο Ντιέγκο Κόστα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στην Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού διεθνούς στράικερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η συμφωνία ανάμεσα στους «μπλε» και στον παίκτη είχε επιτευχθεί εδώ και μερικούς μήνες, ενώ οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στο οικονομικό στις αρχές του τρέχοντος μήνα. Το ποσό για το γεννημένο στη Βραζιλία, αλλά διεθνή με τους «φούριας ρόχας» επιθετικό, δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, ωστόσο, εκτιμάται ότι ξεπέρασε τα 39 εκ. ευρώ.

«Η Τσέλσι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Ντιέγκο Κόστα ολοκλήρωσε σήμερα τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο», αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων.

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κλαμπ σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είναι ενθουσιασμένος να ξεκινήσω στην Αγγλία, κάτω από τις οδηγίες ενός φανταστικού προπονητή και εξαιρετικών παικτών».

Ο 25χρονος με τα 35 γκολ που πέτυχε την προηγούμενη περίοδο βοήθησε τα μέγιστα τους «ροχιμπλάνκος» να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου στην Primera Division μετά από 18 χρόνια.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα