Πολιτική

«Μπλοκ Αχτσιόγλου»: Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

"Η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα από όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους"
Ακούστε το άρθρο

Την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ προαναγγέλλουν σε δηλώσεις τους, πηγές από το «μπλοκ Αχτσιόγλου» λέγοντας πως «υπό τις παρούσες συνθήκες δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ότι στην σημερινή συζήτηση πήραν μέρος περισσότερα από 1000 στελέχη από όλη την Ελλάδα, «η κοινή εκτίμηση είναι ότι με ευθύνη της ηγετικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης».

«Η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα από όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους. Δυστυχώς η ηγετική ομάδα αντί να επιτρέψει μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σε αυτή την βάση επιλέγει σενάρια συνομωσίας και προσωπικές επιθέσεις», προσθέτουν και συνεχίζουν:

«Η κατάσταση ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις χυδαίες επιθέσεις δυσκολεύει κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα».

«Όλο αυτό το διάστημα έχουμε τοποθετηθεί και λειτουργήσει με βάση την ευθύνη για την ύπαρξη του αναγκαίου αριστερού και προοδευτικού σχεδίου απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», καταλήγουν οι πηγές από το «μπλοκ Αχτσιόγλου».

Πηγή: dnews.gr

Όλη η επικαιρότητα