Μπογδάνος και Λατινοπούλου με νέο όνομα ξανά στις εκλογές – Ποιους καλούν σε συστράτευση

Share

Ο Άρειος Πάγος έβαλε «φρένο» και μπλόκαρε τα σχέδιά τους για κάθοδο στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όμως αυτό, όπως λένε, ανήκει στο παρελθόν και ετοιμάζονται πλέον πυρετωδώς για την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλούν στο Live News και δηλώνουν βέβαιοι ότι θα δώσουν τη μάχη και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο, ως ‘Πατριωτική Δύναμη’ θα συμμετάσχουμε στις επόμενες εκλογές», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το κόμμα του οποίου ηγούνται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου «κόπηκε» λόγω ονόματος και συμβόλου, με τον επιχειρηματία να έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

«Πιστεύουμε πως θα πετύχουμε μία μεγάλη συστράτευση. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των δυνάμεων του πατριωτικού χώρου και εφόσον αυτό το καταφέρουμε, είμαι βέβαιος ότι τα ποσοστά μας θα μας βάλουν στη Βουλή», υποστηρίζει ο Κ. Μπογδάνος.

Αποφασισμένη να αλλάξει όνομα στο κόμμα της, για να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου, δηλώνει στο MEGA και η πρόεδρος της «Πατρίδας», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Το νέο όνομα είναι ‘Φωνή Λογικής’ και κατεβαίνουμε κανονικά και μάλιστα πιο δυνατοί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Η περίπτωση Κασιδιάρη

Στην περίπτωση του φυλακισμένη χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται να κάνει γραπτή δήλωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται εισηγήσεις για νέα αίτηση στον Άρειο Πάγο, με στενούς συνεργάτες του ωστόσο να εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την τύχη μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας.

Ο Μπογδάνος καλεί σε συστράτευση Νίκη και Ελληνική Λύση

«Στο κόμμα υπάρχουν αξιόλογα πρόσωπα, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι με ένσημα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, καθημερινοί άνθρωποι», λέει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Οι επικεφαλής των κομμάτων, που δεν πήραν μέρος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, αναλύουν το αποτέλεσμα και «κλειδώνουν» τη νέα τους στρατηγική.

«Απευθυνόμαστε στον κ. Νατσιό, στον κ. Βελόπουλο, σε όλους τους κομματάρχες εκείνων των κομμάτων που συγκροτούν τον λεγόμενο υγιή πατριωτικό χώρο», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο πήχης τόσο στο κόμμα Μπογδάνου, όσο και σε εκείνο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μπαίνει ψηλά και φτάνει στο 3% που εξασφαλίζει είσοδο στη Βουλή, όπως λένε στο MEGA.

«Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως θα πάμε εξαιρετικά.  Υπάρχει πολύς κόσμος που μας υποστηρίζει και καθημερινά τα μηνύματα αγάπης, δύναμης και στήριξης είναι άπειρα», υποστηρίζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σύμφωνα με το in.gr ο κ. Μπογδάνος δηλώνει, πάντως, πως «οι ψήφοι του Κασιδιάρη πήγαν σε μεγάλο βαθμό και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου – υπήρξε μία εσωτερική γραμμή μέσα από το κόμμα – αλλά και στη Νίκη».