Lifestyle

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί: Ο επεισοδιακός καβγάς στο αεροπλάνο που οδήγησε στον χωρισμό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον διαπληκτισμό που οδήγησε τον Μπράντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί στο διαζύγιο το 2016. Η κατάθεση της ηθοποιού και οι φωτογραφίες.
Ακούστε το άρθρο

Νέες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί φέρνουν στη δημοσιότητα έγγραφα του FBI, τα οποία τις τελευταίες ημέρες έχουν διαρρεύσει σε αμερικανικά ΜΜΕ.

Σε λεπτομερή έκθεση που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές αλλά και τα δύο εμπλεκόμενα μέλη, αποκαλύπτεται πως κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από διακοπές δύο εβδομάδων και ενώ βρίσκονταν στο αεροσκάφος, ο Μπραντ Πιτ βγήκε εκτός εαυτού έχοντας, μάλιστα, καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και επιτέθηκε φραστικά σε ένα από τα παιδιά του.

Το ζευγάρι μετέφερε την ένταση στις τουαλέτες του αεροσκάφους, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί, ωστόσο εκείνη ήταν η στιγμή που ο Μπραντ Πιτ φέρεται να έχασε τελείως τον έλεγχο και να επιτέθηκε στην Αντζελίνα Τζολί, πιάνοντας της από τους ώμους, σπρώχνοντάς την στον τοίχο και φωνάζοντάς της πως “καταστρέφει την οικογένεια”.

Αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό ο δικηγόρος του Πιτ, τόνισε μιλώντας στο CNN: “Και οι δύο πλευρές διέθεταν τα συγκεκριμένα έγγραφα εδώ και έξι χρόνια ενώ είχαν χρησιμοποιηθεί και σε προηγούμενες νομικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει τίποτα νέο σε όλα αυτά και ο μοναδικός σκοπός είναι να δημιουργηθεί θόρυβος στα μέσα”.

Σύμφωνα με το έγγραφο του FBI, δύο από τα παιδιά της οικογένειας βρίσκονταν έξω από την πόρτα της τουαλέτας κλαίγοντας και ρωτώντας “Είσαι καλά μανούλα;”.

Η Τζολί κατέθεσε πως και η ίδια έπιασε τον Πιτ από τον λαιμό, όταν εκείνος εκνευρίστηκε με ένα από τα παιδιά και έσπευσε να του επιτεθεί. Η ηθοποιός μοιράστηκε με το FBI φωτογραφίες από το συγκεκριμένο περιστατικό σύμφωνα με τις οποίες, φέρει τραυματισμούς στα χέρια της, ως αποτέλεσμα της πάλης μεταξύ εκείνης και του πρώην συζύγου της.

Η ηθοποιός κατέθεσε επιπλέον, πως ο Πιτ συνέχισε την κατανάλωση αλκοόλ και μετά τον διαπληκτισμό τους ενώ δεν δίστασε να την περιλούσει με μπίρα.

Όλη η επικαιρότητα