Κινηματογράφος

Μπραντ Πιτ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρίστιαν Μπέιλ μαζί σε ταινία

mprant_pit_raian_gkoslingk_kai_kristian_mpeil_mazi_se_tainia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπραντ Πιτ έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι η εταιρεία παραγωγής του, η Plan B, δεν είναι απλώς «διακοσμητική», ή ένα pet project ενός σταρ που στην ουσία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αντίθετα, η περσινή παραγωγή του «12 Χρόνια Σκλάβος» κατάφερε να πάρει το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας και η φετινή, το «Selma», έχει ενθουσιάσει την αμερικανική κριτική, την κοινή γνώμη και συλλέγει βραβεία στο πέρασμά της, οδηγούμενο επίσης στην οσκαρική κούρσα. Τώρα η Plan B ετοιμάζεται για μια νέα ταινία, με πλεονέκτημα μεγέθους στο απίστευτο αντρικό καστ της, που μοιάζει με υλοποιημένη φαντασίωση.

Η ταινία λέγεται «The Big Short» και, όπως πριν λίγα χρόνια το «Moneyball», βασίζεται στο ομότιτλο best-seller του Μάικλ Λούις, «The Big Short: Inside the Doomsday Machine». Σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα είναι ο Ανταμ ΜακΚέι (παράξενη επιλογή του σκηνοθέτη των «Anchorman» και περισσότερων κωμωδιών με τον Γουιλ Φερέλ) και πρωταγωνιστές της ταινίας θα είναι, μαζί, ο Μπραντ Πιτ, ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ – βάλτε στην άκρη από τώρα τα χρήματα για το εισιτήριό σας.

Το βιβλίο του Λούις, που βασίζεται σε έρευνα και δεν είναι μυθιστόρημα, εκθέτει την ιστορία της φούσκας στις χρηματοπιστωτικές αγορές και πιο συγκεκριμένα τα οικονομικά εγκλήματα στην αγορά ακινήτων το 2000 που, σε μεγάλο βαθμό, οδήγησε στην οικονομική κρίση του 2007 – 2010. Οι τρεις ηθοποιοί θα έχουν ισάξιους ρόλους, σ’ ένα φιλμ που, προς το παρόν, προωθείται ως η συνάντηση του «Traffic» (ως προς τις παράλληλες αφηγήσεις) και του «99 Homes». Πάντως, όπου και να είναι το ραντεβού, εμείς θα είμαστε εκεί!

Πηγή: flix.gr

Όλη η επικαιρότητα